psiho_analitike - [entries|archive|friends|userinfo]
psiho_analitike

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Sep. 14th, 2010|09:29 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
šodien biju pie Vārpas ar savu problēmu - depersonalizācija. un viņa teica, ka nevar man palīdzēt, jo viņai nav atbilstoša izglītība. man ir jāiet pie pshiatra. lūk. nekad dzīvē nebiju domājusi, ka man būs vajadzīga psihiatra konsultācija, bet redz kā... mans sterotips par to, ka pie psihiatra iet tikai jukušie, kā negrib, tā negrib atstāties. ok, es ļoti labi saprotu, ka tā nav, un ka galvenokārt, es pie viņas eju, lai viņa man izrakstītu spēcīgus nomierinošos, ko Vārpa nevar darīt. Bet vienalga. tā definīcija - psihiatrs - mani biedē. kad bijām par to vienojušās, viņa man pajautāja, kā es jūtos to dzirdot, - un es izplūdu asarās. man bail sajukt prātā, bail, ka aptumšosies prāts un nez ko sev varu nodarīt. man bail, jo tas ar mani notiek pirmo reizi dzīvē, tāpēc tas mani baida. bet ok, es esmu stipra, es tikšu galā. pierakstījos pirmdien piecos. tad jau redzēs. vismaz būšu savā dzīvē izmēģinājusi visu ''psiho-...'' ārstu komplektu. gan psihologu, gan psihoterapeitu, gan i to pašu psihiatru. galu galā, es taču esmu psiho_analītiķe. :D sviests, ja godīgi... kur es sev ļāvu tā nodzīvoties.
TĀPĒC VISIEM NO PIEREDZES - nekrājiet parādus skolā un nedariet visu pēdējā brīdī, neņemiet visu tik ļoti pie sirds, nepārdzīvojiet, ejiet raudiet, bļaujiet, dziediet, dejojiet, bet neturiet iekšā stresu, neiedzīvojieties depresijā - ja negribat nokļūt tādā situācijā, kādā es tagad. lūk. esmu runājusi.

linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]klasika
Date:September 14th, 2010 - 10:52 pm
(Link)
Lai cik dažkārt tu sīkumaini mēdz te izpausties, par pēdējo rindkopu pilnīgi pievienojos!
[User Picture]
From:[info]blutzeuge
Date:September 14th, 2010 - 11:50 pm
(Link)
turies, ceru, ka viss ok
From:[info]ludza
Date:September 15th, 2010 - 12:44 pm
(Link)
mierini sevi ar domu, ka tu esi ļoti laicīgi to sapratusi un griezusies pēc palīdzības. un vēl - viss tas terapijas process, protams, ir garš un sāpīgs, bet nenoliedzami arī ļoti, ļoti interesants. bet galvenais - vajag ļoti, ļoti sevi mīlēt, tā varbūt arī ir visa sāls.
[User Picture]
From:[info]psiho_analitike
Date:September 15th, 2010 - 02:12 pm
(Link)
paldies Tev :)
Tu pati esi bijusi pie psihiatra?
From:[info]ludza
Date:September 16th, 2010 - 05:06 pm
(Link)
nē, paldies dievam, nav nācies to darīt. bet viss, kas tev kaut nedaudz palīdz, ir labs. vienalga, vai tās būtu zāles, grāmatas vai jebkas cits.
[User Picture]
From:[info]jim
Date:September 21st, 2010 - 12:09 am
(Link)
kā jau pati norādīji -- nav vēl viss komplekts, jo psihoanalītiķis ir vēl ceturtā pasuga :)
[User Picture]
From:[info]psiho_analitike
Date:September 21st, 2010 - 01:26 am
(Link)
oo, tad jau tas ar pie reizes buutu jaaizmeegjina :))
[User Picture]
From:[info]jim
Date:September 21st, 2010 - 01:31 pm
(Link)
diemžēl atšķirībā no visiem pārējiem, kam pietiek ar vienu vai pāris vizītēm, psihoanalīze ir ļoti intensīvs ilgtermiņa pasākums, kas aizņem gadus, lv to veikt ir sertificēti tikai daži cilvēki vispār. baidos, ka iemēģināšana varētu būt drusku par sālītu :)

gribēju tevi piefrendot, bet man sen jau kā draugu limits cauri. tas tā, zināšanai :)
[User Picture]
From:[info]psiho_analitike
Date:September 21st, 2010 - 02:15 pm
(Link)
nujaa, es arii lielaako dalju ierakstu, patiesiibaa kaadus 99% lieku zem atsleedzinjas, taapeec to var lasiit tikai draugi. :)

bet mans ex reiz, kaut kaadaa pilniigaa apstulbumaa, izdomaaja, ka vinjam kaut kas nav laaga riktigi ar galvu, jo nevareeja sakoncentreeties maaciibaam. un izdomaaja, ka jaaiet pie psihpanaliitika, bet pirms tam visas elektromagneetiskaas rezonanasees izgaaja utt :D protams, ka peec tam izraadiijaas, ka cilveeks vnk ir slinks uz maaciishanos, bet lai to konstatetu un saprastu, ka vins nejuudzas, bija vajadzigi ap 100 lati ;D