7dienis

šodien ārā pārāk labs laiks, lai visu dienu pavadītu internetā. aizgāju līdz centram. pa ceļam uzbliezu vēl pāris Rīgas (galvenokārt ķīpsalas) industriālos skatus. centrā savācu bildes. izdevušās mazliet labāk, nekā teica mana priekšnojauta. bet ne tik labi, cik pašam gribētos. jātrenējas.
mazliet pavazājos pa centru un, aiz neko darīt, iegāju grāmatnīcā. nenoturējos. priekš sevis nomaterializēju Kropotkina kopotos rakstus. ko ar viņiem darīšu, respektīvi, kad es tos garadarbus lasīšu, man nav ne jausmas. plauktā jau stāv 3 šāda formāta rakstu krājumi. aizsākti un neizlasīti... tikvien, kā, pirms došanās mājup, pasēdēju uzvaras parkā un palasīju priekšvārdu savam literārajam jaunguvumam.

Comments

hm, nu gliži tā nevajag. jo visienesīgākais arodiņš - tas ir visnotaļ nosacīti. lai tas būtu ienesīgs - vajag arī ķērienu. un bez ieeinteresētības tajā, ko dari - arī neztikt.
tā ka labāk izvēlēties to jomu kas kaut cik saista un tad studēt, strādāt un skatīties. :)
starp citu - ikvienā darbā var atrast kaut ko aizraujošu un ikvienā ar laiku var iestāties rutīna. viss ier atkarīgs no tā, ka tu pats savu darbu uztver.
liels tev paldies par informaaciju:))) citaad es jau domaaju, ka galiigi ir dimbaa;)
hmz, nezinu, kā tev tas palīdzēja, bet ņem par labu!
nu ne jau par sliktu katraa zinjaa;)))
man prieks par to. :)
man ar;)

March 2013

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Powered by Sviesta Ciba