7dienis

šodien ārā pārāk labs laiks, lai visu dienu pavadītu internetā. aizgāju līdz centram. pa ceļam uzbliezu vēl pāris Rīgas (galvenokārt ķīpsalas) industriālos skatus. centrā savācu bildes. izdevušās mazliet labāk, nekā teica mana priekšnojauta. bet ne tik labi, cik pašam gribētos. jātrenējas.
mazliet pavazājos pa centru un, aiz neko darīt, iegāju grāmatnīcā. nenoturējos. priekš sevis nomaterializēju Kropotkina kopotos rakstus. ko ar viņiem darīšu, respektīvi, kad es tos garadarbus lasīšu, man nav ne jausmas. plauktā jau stāv 3 šāda formāta rakstu krājumi. aizsākti un neizlasīti... tikvien, kā, pirms došanās mājup, pasēdēju uzvaras parkā un palasīju priekšvārdu savam literārajam jaunguvumam.

Comments

ko vinjsh tur tais savos rakstos ir sakopojis??:)
viņš pats ne. viņš vienkārši rakstīja. kopoja citi. ;)
tur galvenokārt par anarhismu un vēl par literatūru.
kaapeec es tik maz zinu par anarhiju? vai taapeec, ka vinja nekur nav realizeeta un par to veesturee nav maaciits, bet politikaa veel tik buus? gribu zinaat!:)
tāpēc, ka par viņu praktiski neko nemāca. klasisko politisko teoriju klāstā, ko parasti māca skolās un augstkolās, tā nav iekļauta. es nezinu, kāpēc. varbūt politologos ir, bet šaubos.
ja godīgi - neviena politiskā teorija nav un nevar būt realizēta dzīvē. tāpēc tā arī ir teorija. ;)
a tu pats ko maacies/maaciijies? :)

bet nu totalitaarims, autoritaarisms - taas tach ir teorijas, kas realizeetas dziivee. vai driizaak dziive, kas peec tam izanalizeeta un ielikta teorijas raamjos. bet rezultaats ir viens un tas pats:)
es mācījos juristos. pēc tam tādu lietu, kas saucas "Eiropas studijas" - šis un tas par Eiropas savienību (politika, ekonomika, tiesības).

totalitārisms un autoritārisms ir valsts pārvaldes veidi. tāpat kā demokrātija. es vairāk biju domājis par ideoloģijām. taču arī šīs lietas nestrādā precīzi tā, kā tiek aprakstīts teorijā, īpaši jau demokrātiju. taču tādas politiskās teorijas kā liberālisms, komunisms, sociālisms utt. nekad nav tikušas ieviestas. vien atsevišķi to elementi.
jo virspusējāk tiek aprakstīta kāda doma, jo vienkāršāk arī viņu realizēt.
shis tas stradinjos ja? bija veerts?:) (spiegoju)
nea, man viss iekš LU. bet man patika. uzzināju daudz jauna un interesanta. :) pat darbā šis tas noderēja no eiropas studijām. :)
papapa, eiropas studijas sanaak taa kaa otra augstaakaa vai arii kaut kaads fakultatiivais (vai kaa nu tur vinju) kurss?
tas sanāk kā otra augstākā - maģistrantūra.
skaidrs. par to es padomaashu. ir ideja maaciities bancenee (skola nav slikta + DAUDZ paziistamo:) ) un tad jau, shkjiet, ka kruti buutu eiropas studijas. man taas gribeejaas jau stradinjos maaciities, bet tur viss ejot uz leju vai kaut kaa taa
banku augstkola ir esot laba. man tur arī daži paziņas ir mācījušies. neko gan sīkāk par to iestādi nezinu.

Eiropas studijas man patika tādēļ, ka tā tāda interesanta, aktuāla un noderīga lieta. kaut arī es aizgāju uz turieni mācīties pašas mācīšanās dēļ (sagribējās pamācīties;), bez konkrēta tālāka plāna. bet uzzināju es daudzas lietas, ko nebūtu uzzinājis, ja paliktu juristos uz maģistriem. tur ir daudz dažādu lietu iekšā - gan politoloģija, gan ekonomika, gan tieslietas un socioloģija. es daudz ko uzzināju tīri priekš sevis.

hm, par stradiņiem gan neko daudz nezinu. īpaši eiropas studiju programmu. man gan gan viens draugs tur pasniedz - komunikācijas. bet žurnālistiem, laikam.

var jau ar laiku pamainīt tās studiju vietas, ja kur apnīk. :)
nu taa alternatiiva par skolas mainju jau vienmeer pastaav;)

bet taas eiropas studijas shkjiet arvien interesantaaka lieta. to visu vareetu uzzinaat taadaa maajlapaa kaa www.lu.lv vai kaut kaa taa vai ne? :D
jā, tai lapā bija programmas apraksts un vēl šis tas. tikai LU tā ir maģistra programma. pirms tam ir jāpamācās kas cits. es nezinu kā stradiņos.
hm, es nezinu tavas intereses un vispār pazīstu tikai visrtuāli, tāpēc man grūti pat iedomāties, kas tevi varētu interesēt.
nuuuu, es sevi paziistu jau jelji, lelji 19 gadus, bet shobriid juutos taa it kaa tikai vakar buutu iepazinushaas:)
gadās. :) nāksies sevi iepazīt. ;)

bet vispār es vēl tagad tā īsti nezinu, ko gribētu darīt (laikam jau tev kaut kad šito teicu).
hmmmm, a ko dariit, ja nezina, ko dariit? visienesiigaako arodinju kjert vai?:)))
hm, nu gliži tā nevajag. jo visienesīgākais arodiņš - tas ir visnotaļ nosacīti. lai tas būtu ienesīgs - vajag arī ķērienu. un bez ieeinteresētības tajā, ko dari - arī neztikt.
tā ka labāk izvēlēties to jomu kas kaut cik saista un tad studēt, strādāt un skatīties. :)
starp citu - ikvienā darbā var atrast kaut ko aizraujošu un ikvienā ar laiku var iestāties rutīna. viss ier atkarīgs no tā, ka tu pats savu darbu uztver.
liels tev paldies par informaaciju:))) citaad es jau domaaju, ka galiigi ir dimbaa;)
hmz, nezinu, kā tev tas palīdzēja, bet ņem par labu!
nu ne jau par sliktu katraa zinjaa;)))
man prieks par to. :)
man ar;)
juutos veel maza, dumja un zalja:)
nekas, no tā jau nav jākaunas. viss naaks ar laiku. ;)

turklāt - tu nepavisam neesi dumja! :)
paldies! :)

March 2013

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Powered by Sviesta Ciba