brīvdienas. atskaite.

sanāca tīri jaukas brīvdienas. atkal nekā nedarīšana, kas jau kļuvusi par manas dzīves jēgu.

pabiju "zābakā". tā kā veči servisā bija sarosījušies, tad sanāca aizlaist ar senča autiņu. tāds apņurcīts jau ir vēl joprojām, tak uz priekšu iet. kā jau ierasts šādos festos, neko daudz ar nemanīju, kas uz skatuves notiek. tak tas jau nebija svarīgākais.

un lietus. kā jau katram festam pieklājas. tikai mums bija sakreņķējusies telts, kamdēļ tā sāka pilināt ūdeni iekšā - uz mums, uz guļammaisiesm, uz visa, kas tur bija. man jau maza bēda - es gulēju. bet kolektīvs nervozēja. tamdēļ aizbraucām uz Romas laukiem, kas, kā reiz, nejauši turpat netālu bija pagadījušies. silta duša, silta tēja, siltas vakariņas. un mīksta gulta. kas vēl vair;ak vajadzīgs? :)

un atceļā Bilderājā jūrā nopeldējos. par spīti [info]ravenas iebildumiem - ka viņai trusis mirst badu, jo 3 dienas nav barots, un pate arī tikai alu ēduse...
bet jūrā bija forši. kaut ārī ūdens ledaini auksts.

bet šodien atkal darbs.
Tags:

Comments

apsveicu pagājušajā dzimšansdienā, starp citu!!! ;)

paldies. :)))
btw, Romai kā lietuvietei nekādi lauki nav Kernaves tuvumā?
MJR tomēr notiek.
pilnīga mistika ar to MJR (sīkāku info, plz.). nezinu par tiem laukiem. jāapprasās. bet, cik nopratu, visi viņas tuvākie radi tepat Latvijā mitinās. nu vismaz tādi, pie kuriem var aizbraukt un pārnakšņot.
notiks 26.-28. 08. Kernavē, turpat kur pagājšgad. sakarā ar šito visu ķēpu (atcelšana/atkal notikšana utt.) nebūs galvenie superstāri, taču citādi programma nav mainījusies, ir laba, un biļete ir kļuvusi lētāka-apm. 9 ls uz visām dienām. biļetes tomēr labāk iegādāties laicīgi, viņas pavisam ir tikai 400.

eh, apnikusi man ir dzīve teltī, bet ko lai dara :)
aha. paldies par info.
redzēju tevi divas reizes ejam garām mūsu guns-kurim. pēdejā reizē laikam mantas stiepi uz mašīnu laižoties no lietus :)
jep, tā varētu būt. ritīgi izmirku. būtu pagaidījis minūtes 15, būtu palicis sauss. ;)
aha, likās, ka aizlaidies un tad arī savāci ar sevi lietu :D
vismaz kāds labums no manis. ;)

March 2013

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Powered by Sviesta Ciba