tehnomāns

kādu laiku apukaļ dabūju pavecu palmtopiņu (nē, tas nav topiņš ar palmām, bet gan plaukstdators Palm m515). vakar šam piedabūju arī kabeli. un nu varu nedaudz padraiskoties. :) jāizčeko visāds softiņš tam e-daiktam. nu varēšu visu dienu ņemties. ;)
tiesa gan - līdz pat šim brīdim neesmu tā īsti izpratis šīs ierīces jēgu un dziļāko būtību. nu es viņu dabūju na haļavu. bet ir tač ļaudis, kas viņus par bargu naudu pērk..

Comments

huinja ;D
tas gan. bet var paķimerēties. :)
palmtops pēc idejas ir elektroniska piezīmju grāmatiņa, kur glabāt visādus pierakstus. satikšanās, kontakti, atgādinājumi, vēstules utt, etc. Pēc idejas nepieciešams menedžeriem, kas daudz apkārt vazājas un nesēž pie datora.
nē, nu idejiski jau es zinu, kam tas itkā domāts. bet nu nez, ta jau labāk ar ar nelielu noutbūku nēsāties apkārt. neērti tie palmtopi. vienīgi datu (vCards, piezīmes utt.) sinhroniozēšanai. bet daudzos telefonos arī ir līdzīgas fīčas. nu jaunie, kas apvienoti ar telefoniem (laikam) izskatās parocīgāki.
notebooku nevar ielikt kabatā, un baterijas laiks tam ir 3 stundas. Nekurbulēsi taču jamo, lai ierakstītu, ka jānopērk maize, gurķi un saldējums vakaram. Protams, mūsdienu telefonos ir daudz kas, kas palmtopos, tapēc arī daudzi atsakās un lieto tikai telefonus.
nu ja. es jau par to pašu, ka telefonos iekšā ir lielākā daļa no tā, kas palmtopos.
tev brālis jāapsveic :)
paldies. :)
darīts! ;)

March 2013

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Powered by Sviesta Ciba