criminally volga
skaitiet zvaigznītes
 
30.-Jun-2011 07:17 pm
par "jā jā, nē nē" runājot es iedomājos, ka valoda un vārdi ir kādi materiāli no kuriem tiek konstruētas sarežģītas aizsardzības sistēmas, augstās tehnoloģijas. daudz vārdu, specifiskas konstrukcijas. un konstruē un konstruē, bet vienalga lai cik sarežģīti un viltīgi nekonstruētu, vienalga sistēma tiek uzlauzta. bet varbūt nevajag neko konstruēt, vienkārši lietot "jā jā, nē nē" un tā būs visstiprākā aizsardzība un neviens iebrucējs šai neaptveramajai vienkāršībai cauri netiks.
Comments 
30.-Jun-2011 07:50 pm
jā, es arī to tā saprotu
1.-Jul-2011 03:30 am
bet, tas "jā jā, nē nē" der, manuprāt, tikai tā komunicējot pa tuvākam, jo citādi, tas sanāk kā nepienācīgas, ja tas tiek tā uzverts (nepieciešamības gadījumā), uzmanības izrādīšana un tā*
8.-Aug-2011 07:45 pm
pie ieraksta, kas par ubagošanu ar C., kurš, acīmredzot, tagad slēpts: kā var provocējoši(baigā hohma) meklēt kaut kādu patiesību par garāmejošajajiem vīzdeguņiem un citiem buržujiem? manuprāt, cik kroplīgi meklējāt, tik arī kroplīgi atradāt.

manuprāt, cilvēki novēršas tādēļ, ka viņiem ir neērti. es nenovēršos, jo es gribu saprast vai ubagotājs ir bomzis/dzērājs vai penzītis, kurš cenšas sagrabināt maizes kukulim. domāju, ka esmu lielāks kroplis, jo vērtēju.
This page was loaded Apr 28. 2024, 1:19 am GMT.