28 July 2009 @ 09:47 pm
 
Šodienas ieguvums no Roberta grāmatveikala - 1974. gada Boba Dilana tekstu un zīmējumu grāmata ar visiem, visiem tekstiem, kas sastopami albumos un ārpus tiem līdz attiecīgajam gadam. Who needs google, ja sasodīti labus tekstus var lasīt no apdzeltējuša papīra.

Vēl bija alus dzeršana un šaha spēlēšana parkā un Andrejsalā, arī tāds ekstrēmais sporta veids kā šahs lietū.
 
 
skaņa: Frank Zappa - That's Not Really A Shuffle
 
 
( Post a new comment )
aņa delovejevna[info]deloveja_kundze on July 29th, 2009 - 06:46 pm
eu, pastāsti man vairāk par to grāmatu

un es tiešām kādā saulainā dienā labprāt aizņemtos palasīties, pretī varu piedāvāt Dilana interviju grāmatu, tiesa, no kaut kāda 2006., bet tik daudz staipīta apkārt, ka izskatās nudien veca. visādas interesantas un zīmīgas intervijas no 60to sākuma līdz kaut kādam 2005tajam ar maniem pasvītrojumiem un tā
(Reply) (Thread) (Link)
Лорд Мурр: flowers[info]pm on July 29th, 2009 - 08:16 pm
o, tas jau šķiet pavisam interesanti! kādreiz ko tādu jānoorganizē.
Writings & Drawings by Bob Dylan, Panther Books, 1974
(interesē atrast viņa "Tarantula", reiz redzēju Jāņa Rozes grāmatnīcā)

grāmatā ir visi publicētie Dilana teksti līdz 1972. gadam, kā sapratu pēc norādes uz iepriekšējiem izdevumiem, arī tādi, kas nav dziesmas, pašķirstīju, tur kādi prozas gabaliņi, šķiet, arī uzrodas, bet nedaudz. Arī viņa paša album notes un visādi vēl teksti, neesmu izpētījis. Zīmējumu arī nav īpaši daudz, tādi vienkārši un Dilanīgi, izskatās kā viņa ikdienas piezīmes ar zīmuli. Vairāk kā 400lpp. un alfabētiskais rādītājs pēc dziesmu pirmajām rindām un nosaukumiem.
Dzeltena, mīkstajos vākos, uz aizmugurējā vāka pats Dilans. Jālasa ar līmi pa rokai, lai iestiprinātu ārā krītošās lapas, kas šur tur atrodas pa vidu.
(Reply) (Parent) (Link)