kaut reizi kāds būtu pateicis - o, kruta, paldies, mums ir tīrs ledusskapis, ir aizvākti sapuvušie ēdieni un sapūkojušās desas, izberzts izlijušais smirdīgais piens un izmesti maisiņi ar mirušo dārzeņu paliekām..
es vispār nesaprotu, kāpēc pieauguši normāli cilvēki paši nevar savus sūdus savākt?! tu taču pieej pie ledusskapja, atpazīsti savu smirdekli, kurš vēl nesen bija baigais gardums un spēj viņu izmest ārā. nez kas to dara viņiem mājās..
bet tad pienāk diena, kad kāds tavu darbu ir pamanījis!
.. jo tu labu gribēdams, esi izmetis ārā kāda dārgumu! līdz galam neizkasīto burciņu, kura būtu šodien spējusi darīt cilvēku ļoti laimīgu.
lai arī es šobrīd esmu stadijā, kad tupties un locīties man nav ne baigi viegli ne ieteicami, ne arī smakas mani baigi iedvesmo, es tomēr esmu rīkojusies slikti un ļoti nožēloju nodarīto un iešu kādā kaktiņā nokaunēties! (joks, protams :D)

Comments

Es speciāli darba ledusskapī turu sapuvušu ēdienu, lai pēc tam varētu pārmest tam kas to izmeta ārā. (joks, protams)
nē, tur vajag atrast to smalko robežu, kad ārā metājam liekas, ka tajā burciņā viss ir apkaltis, un viņš jau redz vieglas pūku pazīmes, bet produkta turētājam liekas, ka ēdiens vēl ir bijis gana labs. Jo ja ārā metējs izmet pūkainu desu, tad produkta turētājs svilpo paceltu degunu un izliekas, ka desu nepazīst!
"Ai, ai, es tieši šovakar biju sataisījies braukt vēžot, bet tu visu ēsmu izmeti ārā!
smejies, smejies..
es vienreiz ledusskapī atradu džinsas (jo viņām esot pielipusi košļene) vai arī tādu caurspīdīgu paciņu ar fizioloģisko šķīdumu, ko ievada cilvēkam asinīs ar sistēmu.

Es, kad mēdzu pēc darba braukt copē, turēju darba ledusskapī tārpus. (tas nav joks)
Nu galvenais, ka pašam prieks un tārpi smaida!
man viena tāda kā tu, labdare. Izmeta pilnīgi svaigu rosolu, viņa pat fucking neatzinās un es viņas bļeģ klātbūtnē to rosolu izvilku no miskastes un apēdu... bļeģ ne pušplēstu vārdiņu nepateica.
kāpēc lai viņa izmestu labu rasolu?
gan jau ka datumiņš bija sūdīgs!
viņa pati ir sūdīga...

March 2024

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Powered by Sviesta Ciba