on parole -

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

July 18th, 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:00 am
tā nu piektdien sapinos savās 2 bizēs un nelikos ne zinis par t.s.pilsētas svētkiem(vienīgais, ko 'ķēru' - sestdienas uguņošanu - bija okej). tā vietā prom no cilvēkiem, atstājot vien tuvākos un tos, kuri prātā vienmēr.
attapos vakar. kad tu cilvēks saproti, ka esi ezera vidū un (nez' kāpēc) nemaz negribi vairs pievilināt nevienu līdaku, bet nevartakbūt, ka ezera sīkņirbošos vilnīšos pie rīkles apņēmīgi ķeras jūrasslimība(tomēr ne - vainīga saule, vējš un pārtikšana no iemīlēšanās un svaiga gaisa) - šis apskaidro pēkšņi un pārsteidz skaidriem drukātiem burtiem - PIETIEK, laiks mājup.
čau, pirmdiena.

(4 comments | Leave a comment)

Comments:


[User Picture]
From:[info]x_f
Date:July 18th, 2005 - 11:25 am
(Link)
Čau, Tu, kas man patīc.
Zini, rakstīt ar lielajiem burtiem ir nepieklājīgi, līdz ar to var smalkjūtīgi ignorēt tādus uzrakstus. :)
[User Picture]
From:[info]platinum
Date:July 18th, 2005 - 11:57 am
(Link)
Tev arī patīk pirmdienas? :)

kurš Tev ir samelojis, ka esmu pieklājīga? :) ā, dažreiz man izdodas, bet tas tikai tāpēc, ka valdos un izliekos labi audzināta(bērni tomēr uzmanīgi klausās). kā aizvakar, kad kāds aizaugušu mālu lauku pavēlnieks ar alēnu rokā nekaunējās paziņot, ka viņš savu salūzušo lamatu sētā gan no ceļa nestumšot tos piecus metrus nost, jo ir taču otrs ceļš( tas nekas, ka man jākuļas atpakaļ 300m + 1.5km apkārtceļš tā vietā, lai būtu galapunktā jau pēc 200m). nu, vai nav āpšu pilna Kurzeme? kad es augu, tad tā nebija. varbūt. bet tomēr ne, citādi es tāda gudra nebūtu izaugusi. :)
un vispār - tā kā vakar.. ilgi nebiju pārkarsusi, nav nekāds brīnums, ka sajūtas atrofējas un gribas paaurot lieliem burtiem, jo citādi vnk nevar. :)
[User Picture]
From:[info]x_f
Date:July 18th, 2005 - 12:09 pm
(Link)
Nē, pirmdienas es neciešu. It sevišķi šo, jo šī nāk pēc svētdienas un ir ar dažiem nepatīkamiem pārsteigumiem.

Es nebiju domājis to par neņemšanu vērā par Tevi, bet gan Tev. Ja Tev parādās tāds uzraksts, tad Tu vari to arī laist gar ausīm. Vai acīm. Nu tā.

Jā, jā, tā ir, bērni ņem piemēru no vecākiem, tāpēc es Tevi saprotu. :) Gudra Tu tiešām esi izaugusi, to nu nenoliegšu. :)

Es tā saprotu, ka šī nebija vienkārši atbilde uz manu komentāru, bet Tev vienkārši gribējās izkratīt sirdi (par, piemēram, lauku pavēlnieku un karstumu). Nekas, vienmēr laipni.
Es kādu laiciņu tagad būšu nekur nepiesaistīts, tā ka nekautrējies mani izmantot. :)
(Vai Tev maz piemita kautrība..? Ātrumā neatceros.)
[User Picture]
From:[info]platinum
Date:July 18th, 2005 - 01:34 pm
(Link)
jāizdomā kādi buramvārdi pret nepatīkamiem pirmdienu pārsteigumiem.

es jau ar'par sevi. ja rādās tādi burti tieši tādā secībā, tā ir Zīme, ka jāsaņemas, eh.. un jābeidz izlaisties.:)

ai, bērni. daži no viņiem regulāri iešūpina manī tirānu. tā šoreiz it kā par sodu aizvedu lielo meitu uz dziļjodziļiem laukiem, kur daudz bērnu un viens pustukšs katls uz visiem - ar mācību: Tev būs novērtēt to, kas Tev ir. šorīt mierināju sirdsapziņu ar domu, ka viņai tur tomēr patīk.

nē, saulstariņ, sirds gan uz paplātes gluži vēl neveļas (tik pati maliņa), es tikai vingrinu pirkstus plānotiem nedēļas rakstu darbiem. :) tieši par Tevi arī iedomājos - darbā esot pamests viens, varētu mazliet izklaidēt, sarakstot te kādus vārdus par tēmu 'labi laukos vasarā'.
tā kā ar kautrību viss kārtībā, tā ir pie manis un stāv rāma. :)

> Go to Top
Sviesta Ciba