fantastikal -
Piektdiena, 15. Marts 2013 02:46
velreiz atkartosu, cik parsteidzosi ir tas, ka cilvekiem var but viedoklis PRET veganismu. lai tik atrast kaut kadu kripatinju pret sho dzivesveidu. ja es neesmot par savu veselibu, mana izvele esot ne tikai noniecinama, nepienemama, bet ari neveseliga!
Beigu secinājums - kāpēc visi par to tik ļoti dusmojās?
Nekad neesmu izjutusi tik lielu apbižojumu, kopš laika, kad paziņoju, ka ēdīšu vegāniski.

5CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend

indulgence
indulgence
indulgence
Piektdiena, 15. Marts 2013 09:44

Nuss, iespējams, ka cilvēkiem vienkārši apnikuši karojošie vegānisma adepti, kas visiem bāžas virsū ar savu pārliecību un cenšas pasauli piedzīt pēc savas liestes. Neuzbāztos tautai ar saviem paziņojumiem (jo pārējai cilvēcei dziļi vienalga, ko un kā tu tur mājās ēd), neviens nedusmotos.


ReplyThread
wraa
wraa
labdien, es esmu vājprāts
Piektdiena, 15. Marts 2013 10:30

Tev vienkārši nevajag reizi stundā uzsvērt faktu, ka tu esi vegāns. Un tev nevajag cilvēkiem fanātiskā manierē atskaitīt visu, ko tu esi redzējusi/lasījusi internetā. Tad nevienam arī nebūs nekas pret to, jo - kā jau teica indulgence - nevienu personīgi neskar tava ēdiena izvēle. Vienkārši skaidrojot savu izvēli tādā veidā, kā tu to dari, tu pirmā uzbrūc ne-vegāniem. Un tas izraisa pretreakciju.


ReplyThread
platformene
platformene
Kartupeļu baseins
Piektdiena, 15. Marts 2013 11:20

Ok


ReplyThread Parent
brokolis
brokolis
brokolise
Sestdiena, 16. Marts 2013 23:43

starp citu, man arī pēdējā laikā gadās stulbi strīdi par šo tēmu pat ar draugiem !!! lai gan, jāsaka, ka es pati arī sāku reaģēt arvien asak un emocionālāk, kas , protams, nav simpātiski. Skaidrs, ka nav forši reizi stundā prezentēt savu vegānismu ( bet kurš tā dara, es zinu, ka mēs ar tevi tā nedarām), bet tai pat laikā ir neiespējami nereaģēt uz šķietami gudru cilvēku debīliem argumentiem, par to, ko arī viņi ir lasījuši/skatījušies/dzirdējuši, tādā veidā pozicionējoties pret vegānismu. nav jau tā, ka visi argumenti, kas neatbalsta vegānismu nav vērā ņemami, bet es cienu godīgumu un loģiku, nevis absurdas atsauces uz vairāku tūkstošu gadu vecu pagātni vai gribasspēka un motivācijas trūkumu, ko ir tik grūti atzīt, tā vietā metot laukā tādas frāzes kā, piemēram "man gēni prasa gaļu, es jau gribētu, bet nevaru, jo tādi gēni". kamoon.
sabīn turamies


ReplyThread
platformene
platformene
Kartupeļu baseins
Svētdiena, 17. Marts 2013 12:42

Paldies.


ReplyThread Parent