PiRX A tut i ja... - Tiem, kas mīl ar nazi hjurāīt pa gaļu

[info]pirx wrote
on July 11th, 2008 at 08:41 am
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Tiem, kas mīl ar nazi hjurāīt pa gaļu

Ingredientos:

  • puskilo vistas filejas
  • puskilo ananāsa
  • sīpols (vai divi)
  • pāris tomāti
  • pāris burkāni
  • 2 - 3 ēdamkarotes karija
  • tikpat miltu
  • 2 - 3 glāzes vistas buljona
  • dažas karotes saldā krejuma)

Sagriežam vistu nelielos gabalos (nez, apmēram pusīkšķis), nedaudz apcepam, novācam no pannas (liekam katlā). Tomātus applaucējam un nomizojam. Apcepam sarīvētus burkānus kopā ar sagrieztiem sīpoliem un tomātiem, pievienojam vistai. Šo visu aplejam ar buljonu un sautējam apmēram 10 min. Tad pievieno ananāsus un kariju kopā ar miltiem (šos es parasti sajaucu kopā ar krejumu un tad pievienoju) un pasautē vēl 10 min. Ja neko neesmu aizmirsis pierakstīt, tad mērcīts gatavs - pasniegt vislabāk ar rīsiem.


(Leave a comment)
From:[info]prieciigaa
Date:July 12th, 2008 - 08:27 pm
(Link)
Izklausās pēc vienām no manām pagājošās nedēļas pusdienām.
;D
(Reply) (Thread)
From:[info]pirx
Date:July 14th, 2008 - 12:37 pm
(Link)
Jā, tāpēc arī pierakstīju recepti, lai vairs nav jāmēģina atcerēties. :)
(Reply) (Parent)
From:[info]veed_logs
Date:July 14th, 2008 - 10:04 am
(Link)
visiespaidīgāk izklausās "šos es PARASTI sajaucu..." :)
(Reply) (Thread)
From:[info]pirx
Date:July 14th, 2008 - 12:36 pm
(Link)
Jā, šis ir viens no retajiem ēdieniem, kuru protu pagatavot. Tādēļ tas tiek gatavots samērā bieži :D
(Reply) (Parent)

(Leave a comment)