pink_pony

Cik Vonlihtenus vajag, lai ieskrūvētu spuldzīti?

« previous entry | next entry »
Jan. 19th, 2012 | 02:48 pm
posted by: pink_pony

Atklāti sakot, nezinu - gan jau, ka viens pats arī tiek galā. Lai rakstītu episku mūziku tomēr laikam ar vienu ir par maz. Bet neviens, protams, nezina, kas vispār ir Vonlihteni, tādēļ jāsāk ar to.

Francs un Helmuts Vonlihteni ir sarakstījuši krietnu daļu tās episkās mūzikas, kas ir bezmaz obligāta filmu treileru sastāvdaļa. Principā, ja jūs dzirdat episku mūziku un tas nav Klinta Mansela everpresent "Lux Aeterna", tad tas droši vien ir kaut kas no Vonlihteniem. Viņi ir izdevuši 3 diskus zem vārda E.S. Posthumus un Wikipedia ir vesels saraksts ar filmām, seriāliem un raidījumiem, kas to mūziku ir izmantojuši. Spaidermens, LotR, Karību jūras pirāti, Matrikss un vēl čupa sīkāku vārdu.

Kaut kad pirms n gadiem es trāpīju uz 2001. gada veikumu Unearthed, kas mani vienkārši atsēdināja uz pakaļas. Ebla, Menouthis un Pompeii bija vnk holy shit, I didn't know music can be this awesome.

2008. gadā viņi beidzot saņēmās izdot nākamo albumu Cartographer, kas gan mani kinda pievīla, jo ir kudi mierīgāks. Reku, teiksim Oraanu gluži labi raksturo visu albumu. Tipa forša mūzika, bet ne tas, ko gribējās pēc Unearthed.

Un galu galā 2010. gadā iznāca Makara. Es te gribēju ielikt kādu mēmi, kas raksturotu vai nu albumu vai manu reakciju, bet neko atbilstošu neatradu, so fuck that, pagriež skaļāk: Unstoppable

Ja viņi sarakstītu kaut ko vēl labāku, es droši vien aizietu ar sirdi, bet Francs nolēma mani no tā paglābt un pēkšņi nolika karoti pats.

Un te mēs beidzot nonākam pie manas šīsdienas sāpes. Helmuts ir uzsācis jaunu projektu. Saucas Les Friction un 24. janvārī iznāks pirmais albums. Divas dziesmas jau ir pieejamas: Torture un Louder Than Words.

I am disappoint. Kaut kā tur nav un kaut kas tur ir par daudz. Vokāls, teiksim - nu nafig viņu! Vai arī, ja grib ar tādu vokālu, tad arī pārējo bišku tune down un moš sanāks kaut kas līdzīgs Professor Fate.

Un fuck me, kā es gribu kaut ko līdzīgu Professor Fate, jo Mick Kenney, kurš stāvēja aiz tā pseidonīma, šobrīd ir grupā Anaal Natrakh, kuri spēlē kaut kādu pilnīgu wtf. Nu piemēram kā šis brīnišķais aural rape īpatnis: Between Shit And Piss We Are Born.

Really, Mick? Really?
Fuck you, Mick!

Yours truly,
special_pony

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {8}

pink_pony

(no subject)

from: [info]pink_pony
date: Jan. 19th, 2012 - 04:47 pm
Link

Blle nevis matriksa, bet matriks reloaded trailerii izmantota viena dziesma no kaadaam fuckin 6 gabalaam kas ir tajaa trailerii

nju klausiities jau kkipa var - ja nav ko dariit

vislabaak dereetu taa ap pieciem naktii kad ir nenormaali slikti no piedzerssanaas un galvaa ir vieni vieniigi virpulli - uzliec ssito un paliks veel sliktaak :D :D :D

blonde_pony

Reply


siidz

(no subject)

from: [info]siidz
date: Jan. 19th, 2012 - 05:13 pm
Link

Man baigi patīk! Noklausījos gandrīz visu gabalus un vēl sameklēju! Forši!

Reply


The Atis

(no subject)

from: [info]atiitis
date: Jan. 19th, 2012 - 05:17 pm
Link

Oh wow, Anaal Nathrakh - Between Shit And Piss We Are Born ir reaals atradums! =)
Paareejais tieshaam vareetu buut labs background music kkaadaam episkaam filmu sceenaam, bet taapat klausiities ir garlaiciigi.

Reply | Thread


her_crow

(no subject)

from: [info]her_crow
date: Jan. 21st, 2012 - 12:29 pm
Link

no shit. kad es viņu klausījos, man youtubē ieteikumos parādījās vēl viena īsta pērle - Anally Injected Death Sperm (saīsinājumā AIDS) by Goratory

Reply | Parent | Thread


The Atis

(no subject)

from: [info]atiitis
date: Jan. 22nd, 2012 - 10:17 pm
Link

Nez, nepatika :/ Ne grama origjinalitaates, kas atshkjirtu vinjus no citiem taadiem pat rukshkjeetaajiem. Pie tam, ne suuda nevar saprast vaardus.

Reply | Parent | Thread


pink_pony

(no subject)

from: [info]pink_pony
date: Jan. 23rd, 2012 - 01:21 am
Link

"Mūzika", kas ir radīta pēc principa "jo ekstrēmāk, jo labāk" ir automātiski sūds. Grupas, kas cenšas taisīt visvisvishardcorāko metālu ir pilna dirsa un vēl pāri plūst. Šitāds AIDS ir vispār run of the mill stuff.

Reply | Parent


Axa

(no subject)

from: [info]axa
date: Jan. 19th, 2012 - 09:43 pm
Link

love it

Reply


her_crow

(no subject)

from: [info]her_crow
date: Jan. 21st, 2012 - 12:27 pm
Link

bez Klinta Mansela šitiem konkurenci sastāda arī Hans Zimmer un Danny Elfman. Bet droši vien jāpiekrīt, ka Vonlihteniem ir vislabākā izpratne par jēdzienu "epic"

Reply