Muļķības Citi muļķi Muļķības vēsture Muļķis Iepriekšējais Iepriekšējais Nākamais Nākamais
Le dîner de cons - Demokrātijas citadeles aktualitātes
Muļķa piezīmes
pinjons
[info]pinjons
Add to Memories
Tell A Friend
Demokrātijas citadeles aktualitātes
Golunova lieta kārtējo reizi ilustrē to, ka Krievijā būt pētnieciskajam žurnālistam ir diezgan bīstami. Tāpat kā to, ka turienes represīvajām iestādēm nav problēmu atklāti uzlikt mīksto aizturētā pamattiesības garantējošām kriminālprocesa normām.
Comments
gnidrologs From: [info]gnidrologs Date: 8. Jūnijs 2019 - 22:09 (Saites)
Nē nu Krievija gonna Krievija, tur tā ir norma. Bet kāds tomēr ir tavs godīgais viedoklis par citādi domājošo informatīvu žnaugšanu Rietumu medijos un socmedijos? Galu galā varbūt tomēr sāk uztraukties par tendencēm pašu hemisfērā, nevis skatīties tik daudz uz mītisko eirāziju un kitajozām, kas nekad nebūs mūsu draugi tā pat kā krievi.
pinjons From: [info]pinjons Date: 8. Jūnijs 2019 - 22:30 (Saites)
Klasisks whataboutisms.

Krievija ir valsts, kas ģeogrāfiski atrodas mums ļoti tuvu un kuru joprojām ne viens vien šeit dzīvojošs jefiņš uzskata par salīdzinoši pozitīvu piemēru uz "pūstošo rietumu" fona.

To, ka tavas žēlabas par "informatīvo žņaugšanu" uzskatu par alternatīvo faktu radītām fantāzijām tu pats ļoti labi zini. Un vispār - zajebal jau pie gandrīz katras tēmas malt par vienu un to pašu.
gnidrologs From: [info]gnidrologs Date: 8. Jūnijs 2019 - 22:44 (Saites)
Es malšu vienu un to pašu, kamēr tā būs aktuāla tēma. Tieši tāpēc man liekas absurdi, ka tu uztraucies par tēmām Rosijā, kamēr nepamani, ka pie mums notiek tieši tas pats. Tač atceries veco labo 'kad viņi gāja pēc X, es klusēju, jo nebiju X'.
pinjons From: [info]pinjons Date: 8. Jūnijs 2019 - 22:53 (Saites)
Apgalvojums, ka pie mums notiekot "tas pats" vien jau ir totāls bullšits un tādēļ vien ir jāatgādina, kas Krievijā notiek. Piemēram, tur pie kriminālatbildības tiek saukti cilvēki, kuri atļaujas Putinu netā nodēvēt par skazočniju dolbajobu (nesen Krievijas dome pieņēma grozījumus, kas paredz kriminālatbildību par "necieņu pret valsts varu"). Tāpat pants par ekstrēmismu tiek traktēts tik plaši, ka to šuj klāt gandrīz jebkādai kaut cik asai varas kritikai. Citiem vārdiem sakot - ja pie mums notiktu tas pats, tevi jau sen būtu paņēmuši pie dziesmas un notiesājuši.
gnidrologs From: [info]gnidrologs Date: 8. Jūnijs 2019 - 23:21 (Saites)
Man savukārt vēl bīstamāka šķiet tendence, kad cilvēku var "unpersonēt" vidē,
kur visu pa lielam kontrolē elektronisko infrastruktūru giganti. Mēs JAU tagad esam vidē, kur uzņēmumi, kas pa lielam ir monopolisti savā laukā sāk filtrēt savu jūzerus, dzēst banot pēc politikas un uzskatiem. Ja tu domā, ka tas ir jocīgi un lolz tikai tāpēc, ka šobrīd šādā veidā tiek dušīti tikai gnidrologi, nevis pinjoni, tad tev ir ļoti vāja vai selektīva kolektīvi vēsturiskā atmiņa vai es pēc natūras totalitārs. 'Ah mūsējie vinnē, labi'. Neaizmirsti, ka violence begets violence.
pinjons From: [info]pinjons Date: 8. Jūnijs 2019 - 23:30 (Saites)
Cik no realitātes atrautam idiotam jābūt, lai interneta jūzeru dzēšanu un banošanu pielīdzinātu represijām pret "nepareizi domājošajiem" mūsdienu Krievijā?
gnidrologs From: [info]gnidrologs Date: 8. Jūnijs 2019 - 23:42 (Saites)
Cik no realitātes atrautam jābūt, lai neredzētu tās pašas lietas, kuras burtiski piedzīvoja tavi vecvecāki savā laikā. Nē nē, nu manis pēc turpini savā komfortablajā NPC aklumā. Es nekad nedošu nevienam savu brīvību un darīšu absolūti jebko, lai to nosargātu.
pinjons From: [info]pinjons Date: 9. Jūnijs 2019 - 00:17 (Saites)
Ja tu būtu pieredzējis "tās pašas lietas, kuras burtiski piedzīvoja tavi vecvecāki savā laikā", tad varbūt saprastu, ka tava žēlošanās par banotajiem un dzēstajiem jūzeriem ir nekas vairāk kā mūsdienu komforta izlutinātas sniegpārsliņas čīkstēšana par to, ka pasaule negriežas ap viņu.
gnidrologs From: [info]gnidrologs Date: 9. Jūnijs 2019 - 00:43 (Saites)
Man tas atgādina Suņa Sirds ainu, kur pie prof. Preobroženska atnāk Švonders ar savu anturāžu, lai kauninātu par dzīvošanu septiņās istabās un dabiski briestošo namjoku, ka "tādus kā jūs mēs žmiegsim". Tu/tādi kā tu tajā laikā arī teiktu, ka komforta izlutinātais mirmis kaut ko tur pirž.
pinjons From: [info]pinjons Date: 9. Jūnijs 2019 - 00:49 (Saites)
Lai nu kurš šarikovs te būtu rējis. :D
gnidrologs From: [info]gnidrologs Date: 9. Jūnijs 2019 - 00:53 (Saites)
Tu domā, ka tava bezsaturīgā riešana strādā? Kā redzi no pieaugošās 'populistu' u.c. rongthinkeru pieaugošās popularitātes - nē. Tu zaudēsi, pie tam smagi. Apdomājies.
pinjons From: [info]pinjons Date: 9. Jūnijs 2019 - 01:17 (Saites)
Lūk tas ir tas, ko tādi šarikovi nespēj saprast - ka ir cilvēki, kuri principā nebūs viņu pusē, lai cik daudz viņu būtu.
gnidrologs From: [info]gnidrologs Date: 9. Jūnijs 2019 - 02:36 (Saites)
Tupa apsaukāšanās nepalīdzēs. Sāc domāt un saprast lietas. Būs interesantāk.
pinjons From: [info]pinjons Date: 9. Jūnijs 2019 - 09:03 (Saites)
Vai joprojām nesaproti cik smieklīgi ir, kad šādus padomus dod subjekts kurš principā nav spējīgs diskutēt bez oponenta nodiršanas un regulāri demonstrē acīmredzamu domāšanas spēju trūkumu?
gnidrologs From: [info]gnidrologs Date: 9. Jūnijs 2019 - 10:09 (Saites)
Ja būtu acīgs, tad zinātu, ka nodrišu cilvēkus, ka nodriš mani. Ar ersonām, kas necenšas atrast manī "naciķi" vai tml. sanāk civilizētas un saturīgas runas. Un iesaku iegādāties spogulīti. Tu vispār nemēdz strīdēties bez diršanās, tā ka už aizver muti. ;]
pinjons From: [info]pinjons Date: 9. Jūnijs 2019 - 11:00 (Saites)
Šeit sen nevienam nav noslēpums, ka tas esi tu, kurš parasti sāk dirsties, kuram nesagādā problēmu nodirst jebkuru "nepareizi domājošo", bet kurš kļūst par touchy sniegpārsliņu, pretī saņemot analogu attieksmi. Tāpat kā tas, ka tu regulāri mēdz citos saskatīt sev piemītošās īpašības. Tā ka savas fantāzijas vari pietaupīt citiem butthurta mocītajiem grūtgalvīšiem.
gnidrologs From: [info]gnidrologs Date: 9. Jūnijs 2019 - 11:47 (Saites)
Tu vispār nemēdz civilizēti atbildēt uz viedokļiem, kas 100% nesaskan ar tavējiem. Tu vienmēr sāc kaut ko ciniski ironizēt, taisīt savus vanlainerus, kas ir 100% ad hominem etc. Tā kā atkārtošu - AIZVER MUTI!
pinjons From: [info]pinjons Date: 9. Jūnijs 2019 - 12:56 (Saites)
Civilizēti tavā izpratnē acīmredzot skaitās piekrist tavām fantāzijām. Un tu nebūsi tas, kurš komandēs ko man darīt savā cibā. Ja kas nepatīk - droši vari pist nahuj. Tavu truli vienveidīgo komentāru man tiešām nepietrūks.

gnidrologs From: [info]gnidrologs Date: 9. Jūnijs 2019 - 13:13 (Saites)
Tā it kā tu savus truli vienveidīgos komentus nepievienotu pa visādām malām. Un piedēvēt visu citu viedokļiem bļambu "fantāzijas". Jā, tas esi totāli tu. Saki paldies, ka kāds atgādina kāds nekrietns losis esi. Ganjau sievai vai kamtur sen apnicis.:)
pinjons From: [info]pinjons Date: 9. Jūnijs 2019 - 14:14 (Saites)
Grow up un atpisies nolaifer. Turpinot šeit demonstrēt savu zemo IQ tiksi pie kārtējā bana.
20 muļķojas vai muļķoties
Muļķīgais ģīmis
François Pignon
User: [info]pinjons
Name: François Pignon
Muļķības vēsture
Back Aprīlis 2024
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Saites