Ahujec! Pagājš nedēļ, redzēju izcilu multitāskinga paraugu. Jūs domājat, tas ir kaut kāds izcils mūsdienu IT darbonis, kas vienlaicīgi raksta kodu trim projektiem četrās dažādās programmēšanas valodās + sarunājas pa telefonu ar klientu zviedrijā un meilo otram klientam uz ameriku, huj - tas viss ir sūds. Īsts multitāskings ir iekapājis vecis, kurš vienā rokā pie pavadas vest pastaigā sunīti, ar otru roku vienlaicīgi pīpēt un pavilkt šnabuli no plakanās, ko pēcāk eleganti ieslidināt jakas iekškabatā, kā ari nomenidžēt otras rokas padusē esošo septiņgrādīgo bamsli, lai jams nenokrīt uz asfalta un tādā veidā netiktu apgānīta tā alkoholiskā dvēsele. Jā, plus no sava frendlista izmetu to  [info]sursurs  sākumā domāju, jopt, vecene kaut ko rubij no it, vajag palasīt, izrādās kaut kāda pārgudra, stulba, pīzda uz riteņa, ak, jā, izmetu velvienu krānu [info]santech, kas izrādās tāds pats idiots.

Jā, plus šodienas ģeniālais joks no sunsfuns.lv:
Pasauli satricinājušas kārtējās, sliktās ziņas no mūzikas pasaules: Šorīt, savā dzīvoklī, dzīvs atrasts Dž.Bībers

Smejieties un priecājaties tautā, kaut gan man tagad ir ļoti ieilguši melnie (atsāku dzert, pīpēt un visus sūtīt dirst un nezinu kad to visu beigšu)

 

Comments

es arī nemaz nepiedraugoju visādus piderasus,ko tapat jamet arā.
te noverojama tada tendence,ka visadas putraimcūkas postos tēlo baigās pisamdāmas,bet ir realas cukas,ko pat piedzerushies traktoristi nepistu.

P.S. man patīk tava attieksme pret visadiem piderasiem!jaatdraugo visus bez želastības,it seviški visadus hipsterpiderasus,nahujiņās

P.P.S. A nahui tev melnie uznakuši?pupainā lavķe no blakusistabiņas attiecās taisit aizvaigu,tupot uz ceļiem,jeb tu saprati,ka nekad nebusi C# programmeris?
Ja ar nekļūšanu par C# koderi tu saproti dažādus eksistenciālus jautājumus, tad jā + vel sapisu muguru, kas izskatās manus slapjos powerliftinga sapņus noliek uz plauktiņa.
P.S. C# ir domāts tehnokātiskajiem hipsteriem, mana specifika ir automātika, PLC un tāda hujņa
P.P.S. pupainās lauķes, lai iet dirst, sen jau man uz šām ir totāli uzdirst. galvenais dzīvē ir svarcelšana un profesija. Nu ar pirmo laikam palielam ir cauri, bet otrajā disciplīnā es esmu par stulbu.

March 2016

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Links

Powered by Sviesta Ciba