kūciņas prototips

Nesmukumi.

kūciņas prototips

Nesmukumi.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Un viss jau ir skaisti. Nobildēts pulkstenis ir skaists. Un tu pat nezini vai viņš strādā. Bet tas jau nevienam neinteresē. Šodien gandrīz nositos jo man bija taisnība. Jo pretējā virzienā braucošajam vajag skriet. Paspēt. Apdzīt. Bet es tikai gribu uz mājām. Bet viņam jāskrien. Ar savu joslu nepietiek, jāņem mana, ja būtu vēl, tad arī tās. Bet jāpaspēj. Metāla būris. Bet ne man. Pēc sadursmes es paceltos spārnos kā putns. Stūre pa labi. Bremzes, sirdspuksti. Pabrauca garām. Paspēja. Šoreiz. Un es nedrīkstēju mirt. Ne šodien. Pagaidi, man vēl ir dažas lietas padomā.
Vai kāds redz, cik salauzti mēs esam patiesībā? Neviens nedomā ka spagetti viņu šķīvjos tika salauzti un ielikti katlā. Nedomā, jo tas ir normāli, tik pierasti. Salauzti cilvēki ir pierasti.
Izmisums, es izkritīšu no universitātes, man nav laika parādiem, jo jāstrādā, man maksā maz, un jā, man ir kauns. Palīgs un vispār boss krastā. Esmu sūda bukletu dalītājs. Esmu nekas. Man šodien pateica ka sniegtais serviss ir slikts. Par to, ka es savu darbu daru slikti. Bet tas nebija manis dēļ. Bet es cietu. Mani zobrati. Bet man jāsmaida, viss ir labi. Un es pasmaidu. Nav slikti. Un protams ka nav slikti. Es varu paēst, man ir jums virs galvas, mana dzīvība nav apdraudēta...... Parasti. Neesmu kara zonā. Ir tik labi, vaine? Pasmaidīsim par to. Vienmēr var būt sliktāk. Un būs, es jums apsolu. Tas notiek kopš dzimšanas. Ar katru dienu, stundu un minūti.
Līst lietus. Es nevaru aizmigt. Dzīve ir nakts. Sākumā jautra, bet beigās mēs cenšamies izvilkt. Parasti virtuvē ar vienu vai diviem cilvēkiem. Jo dzīves beigās jau nekā vairs nav. Ir pāris cilvēki un virtuve.
Nāk rīts. Un ir miers. Ar sauli uznesīs tavu zārku debesīs.
Piedod ciba, man nenāk miegs. Bet rīts nāk. Rīts vienmēr nāk.
  • Ui, es arī nevarēju aizmigt naktī. Kā parasti pirms kkā svarīga.
    Bāc, tā pieredze izklausās tik bailīga, man prieks, ka esi vienā gabalā un vesels! esmu bijusi līdzīgā situācijā no autobraucēja puses, tikai man pretī bija nevis velo, bet milzu ātrumā traucās mašīna, savu un pretējā braukšanas ātrumu ir tik grūti paredzēt, īpaši uz lv ceļiem, kur visi pārsniedz ātrumu, bet tā jau laikam ir visur.
    • Situācija bija tāda ka mašīna ar piekabi dzen fūri un vienkārši nav kur palikt. 0.2sek un viss būtu bijis savādāk. +aiz tās mašīnas bija vēlviena.
      Pirms nedēļas bija trakāk. Krustojums, kur pa vienu ceļ var braukt uz 70, bet visi brauc uz 90, es griezīšos pa labi uz tā ceļa, kur es skatos? Protams ka pa kreisi, vai nebraus mašīnas. Viss ok, jau sāku griezties un kādam bija ģeniāla ideja apdzīt krustojumā + tādā vietā kur nevar redzēt mašīnas no tās puses. Vispār brīnos ka esmu dzīvs. Ir bijušas tik daudz like, potenciāli letālas situācijas
Powered by Sviesta Ciba