Kaķu spēciņš - Ha [entries|archive|friends|userinfo]
Kaķu spēciņš

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Ha [21. Okt 2004|16:25]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Current Mood |first conversations]
[Current Music |The Futurheads Meantime]

Vakar teaatra sominjas tika aizsviestas prom, nopirkti iirsi "Zolotoi" (veelaak cienaaju ar tiem savu smiekliigo Liepaajas klasesbiedru) un iets uz soliido/zoliido/zoliito vai nu jaa/ teaatri. Ne gluzhi aizmigshana, bet taa lai domas klejotu kur citur, taa gan. Pienaaciigi veelaas stundaas atkal aiziets guleet un domaats par to, ka o jaa briivlaiks, briivlaiks, veel mazliet.

Riits saakas ar sho pashu dziesmu un neparedzeeti laiciigi, sataisos, pabrokastoju, tuuliit jaaiet aaraa, izdomaaju varbuut veel stundu paguleet? Kaapeec ne. Iekaapu gultaa ar saukli, ka taa noteikti ir labaakaa vieta pasaulee /vismaz shoriit/...

Skolaa, domaaju /lasiit sevishkji paarliecinaataa balsii/: "Atbraukshu maajaas, tad  gan uzreiz guleet." Garstaavoklis ar takoj njikakoj. Bet, ha atgriezhoties maajaas un pat nenjemot veraa to, kaa araa patiesi taadi novembriigi veeji un riitdienas aktiivos skolas pasaakumus galiiigi negribas, sajutos traki labi. Izdomaaju jaanoiet uz paskasti, varbuut kaut ko labu raksta, un sanjeemu labaako veestuli ever. Lieliski, lieliski un paldies. Tieshaam gliit

Linkcomment

Comments:
[User Picture]
From:[info]sveetaa_seeta
Date:21. Oktobris 2004 - 16:42
(Link)
you welcome! lavījos uz tavu māju pusi. secināju, ka nav aploksnes. nopikru aploksni. tad secināju, ka nav pilnūigi, pilnīgi nekā (pat sarkanas lūpu krāsas ne), ar ko uzrakstīt, kam šī vēstule adresēta. tad gāju pirkt pildspalvu. tad grasījos beidzot šo sūtījumu mest pasta kastē. tad secināju - oh, fuck - es tač nezinu, kāds ir līvas dzīvokļa numurs. tad uzģāju augšā paskatīties, kas tev uz durvīm rakstīts. un tad beidzot notika sen gaidītā un sagaidītā iemešana. vēl noperiecājos, ka pa ceļam kaut kur nesatiku Tevi. tad uz jautājumu "oho, ko ta tu te dari?" būtu jāatbild ar pilnīgi nepārleicinošu "ne-ko."
[User Picture]
From:[info]pika
Date:21. Oktobris 2004 - 17:09
(Link)
I wanna live like common people.
:)
Cikos tur biji?
[User Picture]
From:[info]pika
Date:21. Oktobris 2004 - 17:12
(Link)
Tikko izdoaamju, ka sen neesmu skatiijusies TV un nodomaaju, ja jau taads man ir maajaas, jaaiet un jaaapskataas, uzsleeedzu Mtv un nespeeju saprast kapeec kaadas 3 minuutes paarmainjus tikai atklaartotas divas reklaamas, kad vecaa Britnija paraadijaas sleedzu araa, jo par vinju pat smiekli nenaaca. Gribu Polu.
[User Picture]
From:[info]sveetaa_seeta
Date:21. Oktobris 2004 - 17:25
(Link)
biju tur ap 15iem. domāju - slēpšos šallē, ja nāksi pretī
[User Picture]
From:[info]pika
Date:21. Oktobris 2004 - 17:27
(Link)
Nu ja, tad mazaa ragana bija kaarteejaa ekspediicijaa pie acu aarsta.
[User Picture]
From:[info]sveetaa_seeta
Date:21. Oktobris 2004 - 17:32
(Link)
ha! atceros savu pēdējo vizīti pie acu ārsta. tur lika iet, jo bija aizdoma, ka manas debilās smadznes ir tik debilas tamdēļ, ak pateisībā vaina ir acīs. es gan to noliedzu un teicu, ka manas acis ir vislabākās acis pasaulē. bet galu galā man nav grūtību aiziet pie kārtējā ārsta. un tad man ac1i siepilinājka tos drausmos pilienus, kas lika apzināties, kā ir teim, kas tuvumā neredz. ha! smieklīgi. gribēju lasīt/rasktīt sms, bet burtinjus neredzēju. mēģināju attālināt telefonu no acīm. laiskats būtu skaidrāks, bet roka par īsu (viens no retajiem gadījumiem, kad man šķiet, ka manas rokas ir pārāk īsas)
[User Picture]
From:[info]ai
Date:21. Oktobris 2004 - 17:08
(Link)
jā, tas ir varen jauki, kad kādu rītu tā vietā, lai izietu pa durvīm, palien atpakaļ zem segas
[User Picture]
From:[info]pika
Date:21. Oktobris 2004 - 17:09
(Link)
Un noguli taapat pusgarlaiciigu veesturi :)
From:[info]queen
Date:21. Oktobris 2004 - 17:19
(Link)
Tev sheit smuki izskatās, kādu laiku nebiju iečekojusi. Nedaudz zināmas emocijas. brīžam liekas, ka gulta ir labākā vieta pasaulē, vismaz uz to brīdi.. un no rītiem pagulēt ilgāk ir.. sapnis :) tikai apziņā uzplaukst kāda profesora vai priekšnieka tēls un negribot, aizvērtām acīm izritinies no segas un nostājies vannas-istabas spoguļa priekšā ar domu, ka jauna diena ir sākusies..
Bet vidusskola ir visu laiku vissssszaļākais periods, tā kā, saturies ;) tas ir neaizmirstami, bet to jau saprot tikai tad, kad tev katru dienu jāiet uz darbu :)
[User Picture]
From:[info]pika
Date:21. Oktobris 2004 - 17:26
(Link)
Paldies :).
Un vai tu jau tik liela meitene esi kljuvusi, ka uz darbu jaaiet? Ar iiru puiku veel kaadus kontaktus uzturi?
From:[info]queen
Date:21. Oktobris 2004 - 17:38
(Link)
:)

Jep. Esmu pēkšņi kļuvusi lielāka meitene, nekā sākumā gribējās.. Strādāju jau kādus 4 mēnešus, man pat ir noslēgts darba līgums, krāju pensiju, maksāju nodokļus un bankā mani uzrunā par jaunkundzi. Saņemu vēstules, kas sākas ar "ļ.cien". katru rītu neizlasot izmetu ap 50 neinteresantu e-pastu no pāris ministrijām..
Ar īru puiku jau mēs vinmēr sazinamies (jautājums, cik regulāri) un mūžīgi "mīlam viens otru" nesakatoties uz tām personām, kas mums varbūt blakus ir katru dienu.. Viņš grib braukt uz Latviju.. :)
[User Picture]
From:[info]pika
Date:21. Oktobris 2004 - 17:44
(Link)
.... jau cik ilgi grib :)
Un izklausaas taa, jaa. Krediitkartes, pensijas kraashanas, pierakstiishanaas uz vietu beernu daarzaa... :)
From:[info]queen
Date:21. Oktobris 2004 - 17:51
(Link)
ilgi grib, tāpēc īpaši neticu tam ;)
pensijas krāšana jā, bet bērnu dārzā vietu, ceru, ka vēl kādu laiku nebūs jāmeklē :) vismaz neplānoju :))
From:[info]miice
Date:21. Oktobris 2004 - 18:14
(Link)
ohoo, riit skolotaaji! tiekamies 1stundaa? or bik veelaak?
[User Picture]
From:[info]pika
Date:21. Oktobris 2004 - 18:23
(Link)
Jaa, pecentiishos buut agraak, veeljoprojaam nezinu, ko vilkt un kaa praktikumi? Nezini mums riit buus?
From:[info]miice
Date:21. Oktobris 2004 - 18:30
(Link)
ilze teica, ka nea. a zini kas pa lietu-tajaas dreebees neesot jaastaigaa visu dienu. peec izveeles-ja gribi vari staigaat . ko daram?
[User Picture]
From:[info]pika
Date:21. Oktobris 2004 - 18:59
(Link)
Staigaajam!!! Iesveetiibas tikai viennreiz :) Labi buutu, ja veel buutu paarliecinaata, ko vilkshu, bet gan jau. Tiekamies varbuut 8:52 pie skapjiem?
From:[info]miice
Date:21. Oktobris 2004 - 19:08
(Link)
nu lbi, bet tiekamies pilniigi slepeni!!! :) es arii nezinu,ko vilkt. baac!
[User Picture]
From:[info]pika
Date:21. Oktobris 2004 - 19:16
(Link)
sarunaats
[User Picture]
From:[info]maigs
Date:21. Oktobris 2004 - 22:27
(Link)
DĀMAS, DĀMAS - sakiet,jel ,ko par tām iesvētībām vairāk + Līviš, kā tev ar to 7dienu - būsi jāt, vai ar Valēriju divvientulībā kādreiz ? :)
Interesanti, vai es saņemšos uzprasīt Indrai par pajādelēšanu dažam labam x)
[User Picture]
From:[info]ny
Date:22. Oktobris 2004 - 23:45
(Link)
a) kraat pensiju ir sveeta lieta. :) Jo no taa izriet, ka mirt agri ar sakraato pensiju ir absoluuti stulbi, liidz ar to, mirt ir stulbi (vismaz agri). Taapat stulbi ir maksaat par kabeljteleviiziju, ja to neatsleedz!
b) no riitiem guleet tik, cik patiikas un vieniigais par ko domaat, ko ielikt bliivplashu atskanjotaajaa naakamajaapamoshanaas reizee (NIN vai Beerniem paredzeetu klasiskaas muuzikas izlasi) ir vairaak kaa patiikami. Veel patiikami lasiit liidz pieciem no riita, labi zinot, ka nekas nekad netiks nokaveets. No man's an island - what a bullshit, you know! :)
c) buut sajuusmaa par iesveetiibaam ir briesmiigi. Kaa taa var? :)) Savas iesveetiibas ignoreeju vienmeer, bet zhetona vakaraa (kas mazajaam meiteem veel tikai peec 2 gadiem) pasuutiiju lielaako iespeejamo gredzenu (izmeera zinjaa) - tak nauda viena un taa pati jaamaksaa vai liels, vai mazs. Tiku pie pasaulee lielaakaa zhetona.
d) who stole the weekend, was it you again?