Kaķu spēciņš - Ha [entries|archive|friends|userinfo]
Kaķu spēciņš

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Ha [21. Okt 2004|16:25]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkcomment

Comments:
[User Picture]
From:[info]sveetaa_seeta
Date:21. Oktobris 2004 - 16:42
(Link)
you welcome! lavījos uz tavu māju pusi. secināju, ka nav aploksnes. nopikru aploksni. tad secināju, ka nav pilnūigi, pilnīgi nekā (pat sarkanas lūpu krāsas ne), ar ko uzrakstīt, kam šī vēstule adresēta. tad gāju pirkt pildspalvu. tad grasījos beidzot šo sūtījumu mest pasta kastē. tad secināju - oh, fuck - es tač nezinu, kāds ir līvas dzīvokļa numurs. tad uzģāju augšā paskatīties, kas tev uz durvīm rakstīts. un tad beidzot notika sen gaidītā un sagaidītā iemešana. vēl noperiecājos, ka pa ceļam kaut kur nesatiku Tevi. tad uz jautājumu "oho, ko ta tu te dari?" būtu jāatbild ar pilnīgi nepārleicinošu "ne-ko."
[User Picture]
From:[info]pika
Date:21. Oktobris 2004 - 17:09
(Link)
I wanna live like common people.
:)
Cikos tur biji?
[User Picture]
From:[info]pika
Date:21. Oktobris 2004 - 17:12
(Link)
Tikko izdoaamju, ka sen neesmu skatiijusies TV un nodomaaju, ja jau taads man ir maajaas, jaaiet un jaaapskataas, uzsleeedzu Mtv un nespeeju saprast kapeec kaadas 3 minuutes paarmainjus tikai atklaartotas divas reklaamas, kad vecaa Britnija paraadijaas sleedzu araa, jo par vinju pat smiekli nenaaca. Gribu Polu.
[User Picture]
From:[info]sveetaa_seeta
Date:21. Oktobris 2004 - 17:25
(Link)
biju tur ap 15iem. domāju - slēpšos šallē, ja nāksi pretī
[User Picture]
From:[info]pika
Date:21. Oktobris 2004 - 17:27
(Link)
Nu ja, tad mazaa ragana bija kaarteejaa ekspediicijaa pie acu aarsta.
[User Picture]
From:[info]sveetaa_seeta
Date:21. Oktobris 2004 - 17:32
(Link)
ha! atceros savu pēdējo vizīti pie acu ārsta. tur lika iet, jo bija aizdoma, ka manas debilās smadznes ir tik debilas tamdēļ, ak pateisībā vaina ir acīs. es gan to noliedzu un teicu, ka manas acis ir vislabākās acis pasaulē. bet galu galā man nav grūtību aiziet pie kārtējā ārsta. un tad man ac1i siepilinājka tos drausmos pilienus, kas lika apzināties, kā ir teim, kas tuvumā neredz. ha! smieklīgi. gribēju lasīt/rasktīt sms, bet burtinjus neredzēju. mēģināju attālināt telefonu no acīm. laiskats būtu skaidrāks, bet roka par īsu (viens no retajiem gadījumiem, kad man šķiet, ka manas rokas ir pārāk īsas)