puukas kuukas

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
16:53: iemācījos ka neiemācījos

Comments

[User Picture]
From:[info]piene_ne
Date:26. Janvāris 2013 - 21:49
(Link)
Man Lotmanu lasīt itāliski laikam būtu noziegums, jo esmu importēta no Krievzemes. Par esejām nenormāli priecātos, ja ko atrodi - lena iekš tabfab.lv. par Kings of Convenience - pārsteigums! Ar Erlendu vienu brīdi pat uzturēju komunikāciju, viņš tepat Sirakūzā dzīvo.
Man Rabbito priekšmets ir ķipa C daļa, nav tik būtisks. Saucās cinema, fotografia e televisione, bet nu lekcijās viss grozijās ap pirmo vien.
Padomi par dzīvi Ennā man arī der, jo var gadīties ka kaut ko esmu palaidusi garām. Man te patīk Al Kenisa, mitoloģiskais panorāmklucis aiz Castello, piazza V.Emanuele un tās kafenes. Fico D'India un Bella Vista piemēram ir ciet. Te daudz kas mainījies kopš vasaras, krīze. Bet man ir mašīna, ja ir kas iesakāms Sicīlijas mērogos - arī welcome, man tūlīt kāreiz būs nedēļa, kad jāredz tas, kas vēl nav redzēts :)
[User Picture]
From:[info]iive
Date:26. Janvāris 2013 - 22:40
(Link)
hmmm, neizdodas atrast iesniegtos tekstus. laikam netika sūtīti caur e-pastu.
jāatzīst, es biju ennā jau pirms kādiem 4 gadiem - droši vien daaaudz kas mainījies. vienmēr ir izklaidējoši uzturēt kontaktus ar tiem, kas studē DAMS, tur ir hipļaki, kas nepalaiž garām nevienu ballīti.
no sicīlijas kopumā - skaistākie iespaidi bija Isole Egadi, vasaras pludmales pie Cefalu... ja kaut kas neaizmirstams atsauksies atmiņās, ziņošu. (tieši šobrīd sāku skatīt savus tā laika bolgierakstus, interesanti, hellou, hū ār jū en vat zid džū dū)
[User Picture]
From:[info]piene_ne
Date:27. Janvāris 2013 - 18:08
(Link)
O, Egadi! Es nupat pusotru mēnesi pa citām sīksalām - Eolie nodzīvojos. Stromboli, Panarea, Vulcano, pasaka. Bet kas ir DAMS?
Powered by Sviesta Ciba