PHz superblociņš - Turpinot iesākto vietnes popularizāciju... [bloks|kalendārs|spamparāde|autors]
PHz

[ autors | sc userinfo ]
[ kalendārs | MEGA!!! ]

Zibenstakas
[Paskat tik:| SpampamparādeKārtībai jābūt!OKomentiņiES ]

Turpinot iesākto vietnes popularizāciju... [2006-11-11|19:44]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tagi|, , ]
[Mūzika |Cosmosis - Dead Or Alive]

MINETS (franc. minette - kaķenīte, sinonīmi - penilinkcija, fellācija), dzimumlocekļa kairināšana ar muti.

Sastopams kā heteroseksuālos, tā homoseksuālos dzimumkontaktos. Minetu sievietes izmanto priekšspēles laikā, lai uzlabotu vai izsauktu erekciju partnerim ar nepietiekamu potenci, vai arī normāla dzimumakta nobeiguma fāzē, lai izsargātos no grūtniecības, kā arī pēc daļas vīriešu lūguma, kas no parastās seksuālās stimulācijas nesaņem vajadzīgo emocionālo izlādi. Ir sastopami mineta cienītāji ar krasi izteiktām erogēnajām zonām mutes apvidū (mēle, lūpas), kas mineta laikā sasniedz īpaši spēcīgu orgasmu un tāpēc dod tam priekšroku. Sīks mineta apraksts atrodams jau senindiešu traktātā "Kama-Sutra".

Minets un abpusējais minets ("poza 69") ir visizplatītākā homoseksuālo kontaktu forma.

Ar minetu saprot dzimumlocekļa galviņas vai ķermeņa sūkšanu ar tā ievadīšanu mutes dobumā, pieskaršanos ar mēli dažādām dzimumlocekļa un sēklinieku maisiņa daļām, dzimumorgānu skūpstīšanu un kodīšanu. Lai gan minets dažreiz tiek saukts par "taures vai flautas spēli", daudziem vīriešiem gaisa iepūšana nesagādā baudu.

Saitīte bieži ir īpaši jūtīga pret orālo stimulāciju, bet vairums vīriešu atzīst, ka arī dzimumlocekļa galviņa ir jūtīga pret pret šādiem izsmalcinātiem glāstiem. Patīkamas sajūtas papildus sniedz arī viegla sēklinieku maisiņa glaudīšana. Tāpat neparasti jūtīgs pret manuālu vai orālu masāžu ir arī starpenes apvidus, kas atrodas aiz sēkliniekiem. Daudzas sievietes jūtas neērti mineta laikā, jo viņām rodas sprūda sajūta mutē, panākot dzimumlocekļa erekciju mutes dobumā. Šāda sajūta ir saistīta ar vemšanas refleksu, kas rodas, uzspiežot uz mēles saknes vai rīkles aizmugurējo sienu. Tā iemesls ir pilnībā fizioloģisks. Pat, ja sievietei izdodas akurāti ievadīt mutē daļu dzimumlocekļa, jebkura neuzmanīga partnera kustība (dziļš grūdiens uzbudinājuma periodā) var izsaukt tieksmi uz vemšanu. Lai no tā izvairītos, iespējami divi risinājumi. Pirmais: sieviete var turēt dzimumlocekli rokā un pati regulēt tā ievadīšanas dziļumu mutē, lai izvairītos no negaidītām kustībām. Otrais: no vemšanas refleksa var atbrīvoties pakāpeniski - šim nolūkam dzimumloceklis lēnām ar katru reizi dziļāk jāievada mutē un tas jāatkārto, līdz reflekss būs samazināts līdz minimumam. Treniņa nolūkiem var mēģināt ievadīt mutē pirkstus vai kādu cilindrisku priekšmetu. Zināmas neērtības izraisa arī partnera kaunuma mati, kas nereti izsauc tādu pašu efektu, nokļūstot mutē. Šeit var ieteikt tikai higiēnu un "otrās frizūras" savešanu kārtībā. Daudzām sievietēm nav pieņemama arī ejakulācijas iespējamība mutes dobumā. Šajā gadījumā partneri var iepriekš vienoties par to, ka penis tiks izvilkts pirms ejakulācijas. Pēc dažu apgalvojumiem, pie ejakulācijas var pierast. Vienas sievietes cenšas uzreiz pēc sēklas izšļākšanās izskalot muti, jo spermas garša viņām ir ārkārtīgi nepatīkama, otras nepievērš tam uzmanību, bet trešās norij spermu, reizēm, to darot, izbaudot ārkārtīgi spēcīgu orgasmu. Šādā rīcībā nav nekāda riska veselībai, taču nav arī pierādījumu, ka tas būtu noderīgi (piemēram, jaunības uzturēšanai un ādas uzlabošanai).

Daļa cilvēku ar sajūsmu izsakās par baudu, ko sniedz orāli-ģenitālais sekss, citi to nepieņem, uzskata par netīru, grēcīgu, izvirtīgu un vienkārši nepieļaujamu. Taču arī šāda veida seksuālo darbību pretinieku vidū pēdējā laikā ir dzirdami izteikumi, ka, apgūstot noteiktas iemaņas, ar šo seksa veidu var nodarboties. Saskaņā ar literatūras datiem, ASV 52% sieviešu izmanto minetu, Francijā šī daļa ir vēl lielāka. Attieksme pret minetu heteroseksuālās attiecībās dažādiem cilvēkiem ir dažāda - no galējas nepatikas līdz pilnīgas priekšrokas došanai. Tās vai citas seksuālās darbības izvirtības vai normalitātes kritērijs ir fakts, ka abi partneri to vienlīdz akceptē. Ja minets (kā arī citas maigošanās formas) ir patīkams abiem partneriem, tad tas nav uzskatāms par izvirtību un nav nepieciešama nekāda korekcija. Pie mums ir pieņemts izturēties pret dzimumorgāniem kā kaut ko netīru, kaut gan higiēnas likumu ievērošana nodrošina to pilnīgu tīrību. No zinātnes viedokļa orāli-ģenitālais sekss nav nehigiēniskāks par parastu skūpstu. Dabiskie dzimumorgānu izdalījumi ir relatīvi tīri, bet smarža lielā mērā ir atkarīga no patērētās pārtikas. Pilnīgi kļūdaini ir uzskatīt orāli-ģentiālo seksu par homoseksuālu aktu. Ar orāli-ģenitālo seksu vienādā mērā nodarbojas kā homo-, tā arī heteroseksuāli pāri, bet akts pats par sevi nav uzskatāms ne par homo-, ne heteroseksuālu.

zibenstakaiekomentēt

Komentiņi:
[User Picture]
Kas:[info]tjigra
Cikos:2006. gada 15. Vecembris plkst. 17:04
(zibenstaka)
Raksts jaunepajokam, cik laiks tika patērēts ;)
P.S. Tās beigas ir minets?
[User Picture]
Kas:[info]phz
Cikos:2006. gada 17. Vecembris plkst. 13:07
(zibenstaka)
Jā, ilustrācijas ir beigās...
[User Picture]
Kas:[info]tjigra
Cikos:2006. gada 17. Vecembris plkst. 13:18
(zibenstaka)
hmm, un mācēt tādu atrast... TALANTS :P