25 April 2003 @ 06:11 pm
 
aaa, veel ienaaca praataa - paskatiijso savus postus, jo nu tomeer taisniiba, zinies... (ka esmu baiga aenalimes chupinja, kas zheelojas, kurai nav labi, kurai visu laiku ir slikti etc) un izsecinaaju, ka pie normaaliem postiem, aprakstiem, vai dziesmu vaardiem konkreeti cilveeki neko nesaka, bet pietiek pat vairaaku dienu garumaa ielikt taadu saapiigaak personisku tekstu, kur nav nekaadas gaushanaas vai zheeloshanaas, kaa vinji, shie konkreetie cilveeki, jau breec...
var jau buut, ka ne tikai daži, bet ļoti daudzi uzskata, ka me ir šī idiote un emocionāli nelīdzsavrotā, egoste, pašžēlotāja, pašpārleicinātā, gaudētāja,bet man, vaardu sakot, tieshaam ir pohuj
emsu es sapratusi, ka juus bljins nekad neiebrauskiet manaas smadzenees. pashpaarliecinaati skan? nea. patiesi. visas saapes, paardziivojumi, grieztas rokas, ciiniishnaas, izlikshanaas, un viss paareejasi tiaki taadeelj, ka gribeejaas, lai saprotat, bet nee. un taa arii ir labaak.
taapeec paluugshu nebreekt tur, kur atkal kaut ko neesat sapratushi.
varbuut peec pienjemtajaam normaam mana uzvediiba kaut kam atbilst...varbuut... bet juus tomeer izsakat spriedumus un viedokljus par mani, taaeejaadi ielauzhoties manaa teritorijaa, tad nu - pienjemiet manus likumus un noteikumus, vai seediet klusu!
es zinu, ljoti labi zinu, ka mana uzvediiba un riiciibas skaisdrojumi pee cpienjemtajaam normaam ir citi, nekaa patiesie iemesli. agraak ljoti to paardziivoju. tagad? tagad jau njirgaashanaas iestaajas par tiem, kas bljauj korii, kas domaa un veertee peec vairaakuma, kas neredz civleeku pashu! arii es.
asi mani vaardi?
riebiiga es?
bet kaa savaadaak lai cilveekiem ieskaidro, lai vinji beidz domaat manaa vietaa. tik kruta beibe es neesmu, lai nenjemtu neko pieree, vaardi var saapeet taa kaa taa, no kaa atkal manii rodas neagtiivisms. negribu to. labaak, lai visi izbljaustas uz mani, pieliek pie publiskaa kauna staba un sadedzina saartaa...vienreiz un pa visama reizeem, nevsi visu laiku pamazaam knaabaa, aiz muguras runaa, aciis smaida, bet dveeselees nesaprot un izliekas.
 
 
( Post a new comment )
phoenix[info]phoenix on April 25th, 2003 - 06:39 pm
/me pasmaida
labi, uz tevi tad ne
(Reply) (Parent) (Link)