04 June 2010 @ 01:37 pm
 
Skatos komūnu [info]paradi_kabatas. Preteji nosaukumam šobrīd tur visi liek somu saturus.
Es ar gribētu, bet nespīd.

Man nav patstāvīgas sommas, līdz ar to somu saturs nepārtraukti mainās un ir minimizēts līdz maksimumam :D Kad eju no mājas ārā, izvēlos somu, iemetu maku un telefonu. viss. ā, un vēl esmu visās somās salikusi pa rakstāmrīkam un dažiem tamponiem. Bet ikdienas lietošanā var nākt klāt lietas, atkarībā no manas iziešanas mērķa. Var parādīties kāds dokuments, var parādities bērna apģērba gabals, u.tml.


Varētu jau nofočēt to, kas man šobrīd ir somā, bet tieši šobrīd daļa manu somu, ieskaitot to, kura tika lietota pēdējoreiz, mazgājas.

Kad dzīvoju Rīgā, manā somā bija regulāri daudz vairāk mantu un arī somas netika tā mainītas tīri laika un praktisku apsvērumu dēļ. Tā kā atļāujos secināt, ka manas somas saturu būtiski ietekmē mans pašreizējais dzīvesveids. Es atrodas brīvā laika plānošanā, mazā pilsētā. Man nav jāvazā līdzi čupa ar mantām katru reizi, kad izeju no mājas ;)
 
 
( Post a new comment )
putnupr[info]putnupr on June 4th, 2010 - 01:53 pm
daudzi tak maina somas
arii es
fiicha jau tajaa, ka bildee taa briizha somas saturu
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on June 4th, 2010 - 01:55 pm
jebkurā gadījumā šībrīža soma mazgājas :) ja man tagad vajadzetu iziet no mājas, es no skapīša paņemtu maku, no plauktiņa telefonu un meklētu kādu somu.
ja ir bikses, telefonu var ielikt kabatā, un aj nav paredzēs iet uz veikalu, maku var nemaz neņemt un somu tad nemaz nevajag!
(Reply) (Parent) (Link)