09 April 2008 @ 10:36 pm
 
Laurai Ričards (suns pie jāņa vecākiem) šodien iekoda kājā. Neviens tai mirklī nebija klāt, tāpēc nav skaidrs, kā tas notika, bet notika. Es strādāju, Klinta pieskatīja Lauru. Taču, kā tas jauniešiem gadās, atnāca ciemos draudzene, Laura aizgāja uz citu istabu un Klinta laicīgi nenočekoja situāciju. Dziļi jau nav pakampts, skramba vien ir, bet ir. Raudāja ilgi un dikti. Vēl tagad, pirms gulētiešanas, stāsta,ko suns sadarījis. laura teikumos nerunā, bet saprast viņas domu var. saka vau-vau un rāda uz kāju, rāda, ka sāp.

Tad vēl esmu tikusi pie jauna telefona Sony Ericsson S500i (sarunu režīmā baterija tur 7h. vispār visiem Sony Ericsoon telefoniem baterijas ilgi tur). Nu moderns bez gala ar visām fīčām, bet man liekas tik viegls, tik trausls... Vecajam atteicās podziņas darboties. Domāju, ja iztīrītu kontaktus būtu viss ok, bet pamazām parādās arī citas problēmas. Ja nav, ta nav. tagad esmu Tele2 klients, bet ar to pašu līdzšinējo ZZ numuru. Žēl jau no ZZ šķirties, žēl.

Rīt nodarbības. Tik sen nav vadīti kursi, ka esmu tā kā sabijusies, vai? :) Galvenais, izlasīt materiālus un klasē jau tomēr viss notiek tādā nelielā pašplūsmā. Pēdējoreiz klasē biju kad Laura vēl bija vēderā :) 2 gadus atpakaļ.
 
 
( Post a new comment )
[info] on April 9th, 2008 - 09:56 pm
šitais smukais telefōns!!!

mēs ar Laini viņu nepērkam tikai tāpēc, ka Zane jau paspēja! (būs mūžīgie pārpratumi trīs draudzenēm ar telefōniem:)
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on April 9th, 2008 - 10:01 pm
nu ar! Kā pamatskolā laižat! :D
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info] on April 9th, 2008 - 11:33 pm
5.c !
(Reply) (Parent) (Link)