29 February 2008 @ 08:08 pm
 
Apdegu solārijā. tas saucas - gribu skaista būt :D A ja nopietni, man tiešām nepatīk, ka'es izskatos ar savu bālumu. visa āda izkstās neveselīga. Nepatīk man arī pārceptās jaunkundzes, kuru ādas krāsa velk jau uz brūnimelno. Tāda kā reizi man nača pretī no solārija. Atkarība? Meitene mani jau brīdināja, ka jauna slampas ieliktas. Ok, paņēmumazāku laiku, kā parsti (bet es jau sen nebiju arī bijusi), visa vēl sazieķējos un vienalga - vakrā jutos kā grillēts trusis. Nu jau 3ā diena, bet mugura vēl sūrst.

Un vakar samulsināju kasieri, kad viņa izdeva man atlikumu:
- Jūs man iedevās pimpīti ar ausīm! :)
- Ko?!??
- Nu (rādu mūsu īpašo latu) šo - tautas valodā tā viņu sauc.
- āaa.
Mulsa pauze no pārdevējas puses un smiekli. Jau ejot no veikala ārā redzēju, kā viņa vēl spurdz pie sevis un pusbalsī smejas, apkalpojot nākamo pircēju.:)

nesamaksāju laikā tekošo rēķinu (nomaksāju tikai pagājuša mēneša parādu) un lattelecom vakar vakarā atslēdz i telefonu, i internetu, i arī brālim rīgā gan telefonu, gan netu (jo tas nr arī uz mana vārda). Šodien no rīta samaksāju to tekošo rēķinu, bet pkalpojumus pieslēgšot pēc dienām 2 vai 3... tik ilgi esot jāgaida, kamēr mans maksājums internetbanā aizies līdz viņiem... sviests. okei, zināšu, ka kavēt nevajag.
 
 
( Post a new comment )
meskaliins[info]meskaliins on February 29th, 2008 - 09:00 pm
"slampas"
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on February 29th, 2008 - 09:04 pm
šitai klavierei ļoti cieti taustiņi. bet arī bez tā man vienmēr gadās :)
(Reply) (Parent) (Link)