01 February 2008 @ 12:18 pm
 
Un vispār, man tagad ir vēl viens darbiņš Talsos, ja!
Ceļojumu aģents, konsultants, biroja darbinieks, sauciet, kā gribat.
Interesanti. Nepilna darba diena. īpašniece foršs cilvēks, kurš ļauj man darīt ko un kā es gribu. viņa tikai paskaa: uztaisi reklāmu, izdomā piedāvājumu un viss. Pat darba līgumu rakstu es un viņa paskatās, vai ir ok. Vienīgi maksā kapeikas. Bet par šādu darb alaiku, kas man galīgi netraucē var pagaidām arī tā. Darbs ka'tāds man ļoti patīk. Iesācēja pilnīgi ung alīgi, bet es ātri apgūstu. Un Zandu trobelēju ar saviem jautājumiem. Šo otrdien pirmo reizi te atnācu un ceturtdien viņa jau mani atstāja birojā vienu. manir atslēgas un nauda un nav darba līguma. un viņa pati jau ir aizlidojusi uz Ēģipti. Dīvains cilvēks, uzticas ļoti, ļoti.
Talsos šī ir pirmā ceļojumu aģentūra. Talsniekiem jāpierod. Reklāmu vajag daudz, lai cilvēki zina, ka te kas tāds ir un ka cenas nemaz nav tik milzīgs (kā man pašai agrāk šķita).

Ek, ideju un domu ir daudz. Galvenais, lai Laura ir vesela.

Un ar zaļo kustību ar būs sadarbība. pa darba līniju vairāk gan Jānim. Tā vismaz šobrīs izskatās. Un tas arī ir kaut kas tāds, priekš dvēseles.
Pēdējās dienas tā pabeižāk bija sanācis pabraukāt Talsu apkārtnē. vecās mājas, kas kartē atzīmētas, kā pamestas. gribas man tā ceļot. Un tad ja vēl paskatās tādas bildes,kā šīs: http://www.adventures.lv/Peru/index.htm
 
 
( Post a new comment )
[info] on February 1st, 2008 - 12:28 pm
viss izklausās forši!:)

Rīga ?
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on February 1st, 2008 - 12:31 pm
tb, kad es uz Rīgu?

Nu tagad nekā.

īpašniece aizmočīja uz Ēģipti un man tagad katru dienu līdz 12. feb (izņemot svētdienu un pirmdenu) jābūt uz vietas līdz 15:00).

7. novembrī būsim rīgā, jo Laura pie daktera jāved, bte es uzreiz atpakaļ :(
vienīgais varints ir šo svēdien aizstopot uz rīgu un pirmdien atpakāl, bet as būtu visai traki un naudas ar mums nav. tā vot.
(Reply) (Parent) (Link)
Dying Bride: zila pukje[info]heartstripper on February 1st, 2008 - 01:06 pm
Lieliska iespēja, turklāt, ja vēl pirmā aģentūra Talsos.. Lai izdodas! ;))
(Reply) (Link)