Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) wrote on January 5th, 2008 at 02:19 pm
Nu kā man skaidroja - tās ir divas alerģijas izpausmes. Viens, kas pāriet otrā. Ņemot vērā ģenētiku (tb no manas mammas radu puses jau vairākās paaudzēs tas ir bijis), nekā pārsteidzoša. Diatēze puikam bija no 3 mēnešu vecuma un vilkās līdz kādiem 2 gadiem, tad sākās bronhīti, kuri beigās pārauga astmā:((( Un kur tik mēs negājām! Visādi babuļi ar tautas medicīnu, Pestīšanas Armijas dakteris, homeopāts, Vienības gatve, Baltezera sanatorija... Ko nu kurš kā labu ieteica, tur braucām.
Bet par homeopātu tiešām labu vārdu varu teikt, attiecībā uz astmas ārstēšanu. Tur gan ir baigi jāuzpasējas - tiešām tās zāles gadu jādzer noteiktās dienās, noteiktās dozās! Bet nu tas jau bija pirmais solis! Un uz kādiem gadiem 12 viņam tā kaite pārgāja - mums pat ir kaķis mājās un tā:) Bet tā jau saka, ka uz pubertitāti tā notiek! Un es pat zinu vairākus pieaugušus cilvēkus, kuriem tieši tāpat noticies:)
Un par jūru. Tas laikam bija pēdējais gads, kad es varēju paņemt uzreiz 2 nedēļas brīvas: puikam bija 3 vai 4 gadiņi. Un es neaizbraucu uz laukiem ravēt dārzus, bet gan paliku Rīgā un mēs katru dienu braucām dzīvot pa Jūrmalu - visas tās divas nedēļas. Un tā laikam bija vienīgā ziema bez bronhītiem...;/
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.