Lyr ([info]lyrfeel) wrote on September 22nd, 2007 at 01:32 am
Njūūū... Es arī dodu biežāk no burciņas, nekā paštaisītus ēdamos, pagaidām... Jo nav man vēl īsti pārliecība, ko drīkst un ko ne... Bet nu Ādamam vēl tikai 6 mēn., pienu 3x dienā vēl ēd, nestresoju par tiem augļiem un dārzeņiem.

Ja pērku, tad pērku tos saldos biežāk. Persiku, banānu, mežrozīšu utml, tos Milupas. Ēd ņammādamies. Biju devusi arī brokoļu, ķirbja un kartupeļu biezeņus. Nju, īsti garšīgi nav, tā dīvaini, jo tik smalki samalti... Un tuč, tuč jāpasilda. Bet Ādams tā drusku paskatās, pabolās, bet izēd vienmēr visu, ko dodu. Pagaidām 8))) Kad pati būšu drošāka un būs lielākas iespējas arī iepirkšanās ziņā, un būs jau pagājis laiks, taisīšu kaut ko nopietnāku pati.

Cita lieta, kas man pašai liekas ideāla un arī Ādamiņam ļoti garšo (spriežu pēc čīkstēšanas, kad par ilgu noturu gaisā karoti, sak - dod ātrāk), ir tās gatavās putras, kurām tik ūdeni jāpievieno. Piemēram, rīsu-banānu, kukurūzas vai rīsu-bumbieru. Dodu putru kā pusdienas.

Skatos, tur burciņas ar visādām gaļām - vistas, truša, tītara... Tās gan man biedē. Bail domāt, kā garšo. Kad būs gaļa jādod, tad labāk pati gatavošu
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.