07 June 2007 @ 10:24 am
 
kaut kad neapdomīgi izmetu, ka parūpēšos par svinību galdu. Tas vairāk bija domāts ar piebildēm un nosacījuiem, taču, šķiet, Jānis to nopietni ņēmis. vai arī nerro mani. Tad nu kūpinu sevi, domājot, ko šo sestdien (tātad nāvīgi karstā laikā) 14:00 dienā zem klas debess, lai dod ap 30 cilvēkiem panašķoties.
Ir doma, ka varbūt tomēr jāpārceļ uz vļeāku laiku visa tā atklāšana, kad saule nu nav gluži virs galvas. Taču tas neatrisina galdā liekamo problēmu.
Varbūt kāds no firendlistes var kaut ko ietiekt no pieredzes (bez desiņām, ssšlikiem u.tml)?

//jaatceras, ka jāaiziets pasūtīt tortīti Laurai šodien. vakar atkal aizmrisu. grrrr Lielo cienastkūku, domāju, pašiem jāmontē.
 
 
( Post a new comment )
Habibti[info]habibti on June 7th, 2007 - 10:34 am
sieri dažādi sagriezti..uz kociņiem saliec pamīšus vīnogas, zemenes, sieru.. uztaisi krabju nūjiņas apceptas rīvmaizē (aukstas garšo labāk kā siltas), auksto zupu, piemēram klāt un domāju, ka tad būs vairāk kā paēduši visi:))))) it kā jau tie dārzeņi nekas nav, bet kad tā lēnā garā čubinās ar tiem dārzēniem un mērčītēm, beigās visi pārēdusīes:)))
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on June 7th, 2007 - 10:35 am
nu ja, neko jaunu izgudrot jau nevar. standartvērtības jau paliek. Aukstā zupa, ar jau bija atzīmēta. bet garšīgie sapsraustie kociņi moška būtu arī piemirsušies!
(Reply) (Parent) (Link)