23 September 2006 @ 06:12 pm
strādāt?  
Es nemāku strādāt. Saņemties, lai strādātu. Šodien visa diena brīva - Laura vai nu guļ, vai savā nodabā spēlējas un liek mammai svētu mieru. Man DZc darbs jānodot līdz septembra beigām, bet grūti saņemties. Pat tagad, labāk pažēlošoss cibā ar domu, ak pēc tam ķeršos klāt, nekā ķeros klāt uzreiz. Un pats galvenais - nav tur nekā sarēžģīta, pat patīkams uzdevums.
Tikkko palasīju [info]diana ierakstus un bik gribas spēt tā piespiest sevi darbam. Pēc tam jau prieks par padarīto un noplenīto :)
 
 
( Post a new comment )
[info]diana on September 23rd, 2006 - 07:26 pm
Ui, paldies.
Man nav jāpiespiežas - aprēķins vienkāršs - ja es neraušos kā ārprātīga, mums atņems māju, mašīnu, ledusskapi, mēs nosalsim bez malkas un nomirsim badā. Ne jau jaunām drēbēm un grāmatām es pelnu, bet elementārai izdzīvošanai. Un, kad tas viss būs, tad varēs atslābt.

Jūtos ārprātīgi glaimota, redzot, ka man veltīts īpašs ieraksts.
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on September 23rd, 2006 - 08:34 pm
:) ņem par labu - būs vismaz kāda papildus pozitīva sajūta klāt :)
man jau arī jāstrādā to pašu iemeslu dēļ, kuru tu uzskaitīji. Visa mana māmiņalga aiziet dzīvokļa kredītā un citos naudas kredītos, kuri tika paņemti, lai varētu uzsākt patstāvīgu dzīvi. Un no vīra algas iztiekam visos pārējos sadzīves jautājumos (ēst, ģērbties, dzīvokļa remonts, pamperi, u.tml). bet tā kā vīra alga nav tik ļoti liela, cik mums vajadzētu, jāmēģina piepelnīties pašai ar :) bet vienlaga grūti sākt strādāt, bet kad esmu sākusi, tad atkal grūti beigt :)
(Reply) (Parent) (Link)