09 September 2006 @ 09:47 pm
 
Viena lieta gan ir mainījusies pēc dzemdībām: man tagad garšo arī rūgtas lietas, bet saldie alkoholi īsti vairs neiet pie sirds - saldos vīnus, kas agrāk tik ļoti garšoja, nu lejā pat nevar dabūt, toties vermuts ar greipfrūtu sulu pat ļoti garšo. tgaad ar sēžu un trekterēju tīru greipfrūtu sulu un jūtos ļoti apmierināta.
 
 
( Post a new comment )
Eņķīša Piedzīvojumi[info]optron on September 9th, 2006 - 10:20 pm
Nopērc Campari ;)
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on September 9th, 2006 - 10:36 pm
tā - a kas tas tieši skaitās?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Eņķīša Piedzīvojumi[info]optron on September 10th, 2006 - 02:24 am
Nu tip hmmm.. rūgts, tāds.. baigi rūgts dzeramais :) 25 grādiņi. Visvienkāršākais uztaisīt skrūvē, kopā ar apelsīnu sulu. Var glāzītē no sākuma ieliet campari, tad pa virsu apelsīnu sulu un nemaisīt, un dzert ar salmiņu :) smuki izskatās un labi garšo.

eņķīts. (šodien) bārmens.
(Reply) (Parent) (Link)
(Anonymous) on September 10th, 2006 - 10:14 pm
absintu, absintu :D
(Reply) (Link)