Lyr ([info]lyrfeel) wrote on April 29th, 2006 at 02:34 pm
Es arī turu īkšķi!

Un zinies - Tev viss būs pilnīgā kārtībā, jo amoksicilīns tiešām ir nebriesmīgākā antibiotika. Un nebaidies, nedusmojies un nepārdzīvo, ka Tev tas jādzer (un ir jādzer, lai atbrīvotos no slimošanas - jo ātrāk iedzersi, ātrāk saārstēsies un būsi stipra un pavisam vesela uz pašu dzemdību brīdi), bet domā par to, ka Tev to vajag, ka Tev tas palīdzēs - tā ietaupīsi vienu otru nervu ar! :)

Ja ir tīrs organisms un nepieradis, arī pēc tam būs tīrs, anķibioķiks izdarīs savu darbu, "aizies prom", nenieka nepieradīsi, jo nebūs jau tik daudz jādzer.

Aizpagājšgad rudenī mājās noslimoju 2 mēnešus ar pārdabisku klepu un plaušu murgu kaut kādu, slimnīcā 3 nedēļas nogulēju, un tieši amoksicilīns atbrīvoja no tā ārprāta. Tikai man kādas 6 dienas laida to iekšā rokā... Un pēc tam atlika vienkārši atkopties, un tas izdarāms ar kārtīgu ēdienu un priecīgām lietām :)

Ar vienu dienu diezvai pietiks, tas ir bikucīt par maz, bet ar divām vai divarpus - sajutīsi atšķirību uz labo pusi :) Jebkurā gadījumā - klausi ārstu! 8) Uz veselīb!
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.