04 April 2005 @ 03:02 pm
 
esmu radusi mieru. vismaz to, ko nosacīti par tādu var saukt fundamentāli. iekšienē.Vēl jau soli pa solim jādodas uz to, lai varu atbrīvoties no sārņiem, tā teikt. Lai varu būt brīva no nevajadzīgām bailēm.

šis laikam būs tāds kā atskaites punkts/pousts tiem, kas mani lasīt mēdz gan ienākot manā jourālā pa tiešo (un zinu, ka tādi patstāvīgi lasītāji ir), gan tie, kas mani pārlapo savās friendlistēs. No manas pers., fiziskās dzīves negribu neko vairs stāstīt un publiskot. Man te nav ko vairs rakstīt. tikai izjūtas. Bet izjūtas un domas, pārliecības materializējot kļūst pārāk tukšas.

Ir tāda pašpietiekamība un iekšēja miera izjūta, sajūta, ka viss ir kārtībā. Nav trauksmes. Ir vecas bailes, kompleksi, atmiņas, nelabas lietas, bet tās pazudīs. Viss ko vajag - lai ir silti dvēselei. Man šobrīd ir.

uzkrājas spēks.
 
 
( Post a new comment )
[info]zanda on April 4th, 2005 - 03:06 pm
uz cik ilgu laiku?
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on April 4th, 2005 - 03:08 pm
es nezinu. To es patiešām nezinu. Iekšējā pasaule ir dīvaina padarīsāna. bet arī nekad agrāk nav bijis tā, kā ir tagad. Ir sajūta, ka esmu harmonijā ar sevi. Izdaru jau es lietas, kas nesaskan ar iekšējo pārliecību, bet tās ir virspusējas un tas ir tikai garāmejot. Un domāju, ka gan ar to tikšu galā pat speciāli nepiepūloties.

(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]zanda on April 4th, 2005 - 03:12 pm
taadaa gadiijumaa - speeks ir ar tevi!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on April 4th, 2005 - 03:17 pm
aa un par to draugu skatiishanos. shdoein es pa majaam buushu, riit taa kaa uz beernu rokbaletu ejam. tad nu vareetu vai nu 3dien vai 4dien aizieties. man pat 4diena labaak patiik.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]zanda on April 4th, 2005 - 03:20 pm
tad jau maniis.
(Reply) (Parent) (Link)