21 February 2005 @ 01:48 pm
 
daudzi sapņi samaisījās kopā. Būtu jau tikai labi, ja sapņi. Bet viņiem pievienojas realitāte un es lasu grāmatu, kuru nepazīstu. Sajūta, ka vārdu redzi, bet saprot tikai mirklī, kad tas ir izskanējis no sapnī ielauzušās realitātes mutes.

Jēla mute ar rozā zobiem.

grobējās teikt visu, kas uz sirds. Aizmigu. Pamodos un izlasīju par spguļlatēla es un ego. Tā neesmu es. Tu neesi tu. Mēs esam citi. Sevi ieraudzīt ...nezinu, vai kādreiz varēsim. Būtu vienkārši neskatīties spogulī un domāt, ka esam uz ceļa, kas ved uz atslāņošanos, atbrivošanos, kas ļaus kļūt patiesiem un vienkāršiem. Ne-e. Nekā nebija. Spoguļu nebūs, bet būs mūsu vēlme izskatīties kaut kā. Kaut kā tā, kā paši vēlamies. Būs neapzinātas roku kustības un matu sakārtošanas, rūpes par zobiem un elpu, uztraukšanās, vai uz sejas nav kāds milzīgs kļeksis un vai drēbes pārāk ļoti nesmird. Ne-e. Mums tas vēl nesanāks. Un tam, kam sanāks,tas būs tik tālu izstumts no vides, ka viņš neeksistēs. Eksistējam tik ilgi, kamēr par mums domā. Kaut vai mēs paši.

Nez kāpēc, ir cilvēki, kuriem šķiet, ka aizmirst par sevi ir solis uz priekšu, atklāsmi, templi. Man šķiet, ka viņi ir sajaukuši vai pārspīlējuši domu.

Dzīve ir plūdums, dzīve ir pastilīns mūsu katra rokās.Ja ilgi ar to neko nedara, tā sakalst un ieņem to formu, kura tīši netīši veidojas, daudziem bezformas plastilīniem vienā katlā spaidoties. viens iesit rievu otra sānos un veidojas labklājība un nabadzība, veiksmes un neveiksmes. Tās ir mūsu sacietējušās domas, ilgas un sapņi. Jo ilgāk sastingumā, jo grūtāk masu padarīt siltu un veidojamu, jo grūtāk izrauties no ieķepušajām pārējām bezformu ķermeņiem.

Elpot ar siltu dvašu uz taviem pirkstiem un saraustīties ik mirkli, kad pirksti skar ādu.
 
 
( Post a new comment )
GUTEN TAG[info]darkz on February 21st, 2005 - 02:28 pm
sveika :)
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on February 21st, 2005 - 02:29 pm
mhm ;)
chau!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
GUTEN TAG[info]darkz on February 21st, 2005 - 02:34 pm
kur biji pazudusi ?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on February 21st, 2005 - 02:37 pm
hm. kā lai saka. sajūtās? vnk nebiju virtuāla, bet īsta ;] un esmu šim tam izlauzusies cauri.
a ja taa tiiri fiziski runaa, tad man vnk nebija vaajdziibas un veelmes peec neta pasaules. Tagad ir atsaakusies darba nedeelja, esmu darbaa un attieciigi eksistee arii virutaalaa dalja.

(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
GUTEN TAG[info]darkz on February 21st, 2005 - 02:44 pm
skaidrs, es ceru, ka tu ar to āzi, kas pie munky bija, vairs nesaejies, ne?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on February 21st, 2005 - 02:48 pm
ko iisti noziimee "vairs nesaejies"? katraa zinjaa manaa cilveeku lokaa vinjsh ir.

a es kauko nezinu? kaaapeec "aazis"?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
GUTEN TAG[info]darkz on February 21st, 2005 - 02:53 pm
;D
neenu atzīšos, ka mums viņš tāds sevišķi normāls nelikās. bet tas tā.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on February 21st, 2005 - 02:56 pm
a man likaas, ka juus esat paziistami.
ja taa nav, tad nu nez, bet man taa likaas ;)

domaa, mani slikti ietekmees?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
GUTEN TAG[info]darkz on February 21st, 2005 - 02:59 pm
nūū jā. nē, es paldiesdievam neesmu ar viņu pazīstams. man liekas, ka ja tiksimies vēlreiz, tad es vairs nenoturēšos un tomēr sadošu viņam pa purnu (ar arti arī nelaid viņu kopā), jau tad bija grūti noturēties. un vēl grūtāk tad, kad viņš tev speciāli iedeva pa daudz sapīpēties - es gan pats biju tīri labs, un tad man tas radija tādas dalītas emocijas (dusmas/baigais ņirdziens), bet nu tā riktīgs āzis. sākumā domāju, ka tā vecene btw
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on February 21st, 2005 - 03:08 pm
"nūū jā" <- tas ir uz ko? ka ietekmēs mani slikti? Nu ja tu pa zāli domā, tad - paldies, nē. Es nezinu, vai speciāli, bet par daudz iedeva gan. un, jā, tiešām par daudz. katrā ziņā pīpēt vairs netaisos. Kaut gan kopš tās 5dienas iespējaas ir bijušas.

godiigi sakot, tagad ir taa, ka man taads tizls jautaajums: es saprotu, ka gribi vinjam sadot pa purnu, bet nesaprpotu - kaapec. dalja taadeelj, ka man par daudz sapiipeeties sadeva, bet kaa noprotu tas ir tikai papildus iegansts. Ko juus tur neesat vareejushi sadaliit? jeb vnk nepatiik kaa vinjsh izskataas un uzvedaas? Ja tikai taadeelj, tad, nu, esmu viegli paarsteigta par tevi. man likaas, ka šāda veida cilveeki tevii neizsauc pretenzijas. tu tak neesi taads kashkjkamols, kaa te peedeejaa laikaa uzvedies! :]
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
GUTEN TAG[info]darkz on February 21st, 2005 - 03:12 pm
jā, slikti ietekmē. pa purnu tāpēc, ka runā nepārtraukti, izskatās pēc $^#^#$^#, ir pokemons, u.tml. baigās pretenzijas jau neizsauc, ja vien man ar tiem nav jākontaktējas. uz ielas klāt pa purnu dot es viņam nedotu, bet kaut kāda vakara gaitā gan varētu sanākt, ka viņš man uzkrīt uz nerviem. es jau nesaku, ka tagad spļauju plaukstās un eju kauties, bet gan to, ka vairs negribu TO satikt. es neesmu kašķa kamols, bet pēdējā laikā daži labi mani kaitina stipri vairāk kā agrāk. varbūt nav tāds pofigs, kā agrāk.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on February 21st, 2005 - 03:17 pm
nu skaidrs ar tevi. man atkal tieshi tagad taads palielaaks pofigs ira. Pat ne taa. nemaaku izskaidrot. katraa zinjaa viss paaraak nenoziimiigs liekas. laikam taa.

cilveekus vaig pienjemt. Jo vinju ir paaraak daudz, bet tu esi tikai viens. ;)
(Reply) (Parent) (Link)
(no subject) - [info]zandcis on February 21st, 2005 - 05:43 pm
GUTEN TAG[info]darkz on February 21st, 2005 - 06:49 pm
lai nu kursh buutu runaajis - tikko tevi pakaitina, taa tu saac dirst. tas vien noraada uz baigajiem kompleksiem. taads uzvedies, rofl. p.s. tas, ka es tev nevaru iekraameet, jo tu, lai arii neesi, bet vismaz skaities sieviete nenoziimee, ka es nevaru taadam iekraameet.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
(no subject) - [info]zandcis on February 21st, 2005 - 07:19 pm
GUTEN TAG[info]darkz on February 21st, 2005 - 07:27 pm
nu man vienkārši nepatīk, ka tu vienu brīdi pamanijies aizmirst savu vietu, un sāki lēkāt nagiem gaisā, tā jau nekas.
man principā vienalga- tava eksistence/neeksistence mani nekādi nevar iespaidot. vēl labāk būtu, ja tu man nelektu acīs. nelekšanā acīs ietilpst arī nepiepišanās pie komentāriem, kuri nav domāti tev, btw.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
(no subject) - [info]zandcis on February 21st, 2005 - 07:34 pm