16 December 2004 @ 11:55 am
Saakas ar printeeshanu un beidzaas ar paarodmaam par dziivi  
oii, shit ! ;D
lai vieglāk būtu lasīt un labot kļūdas koamndu rokasgrāmatā, nolēmu to izprintēt. Rokasgrāmta vēl nav pabeigta, a to jau 150lpp. taa kaa izprinteetais materiaals buus tikai kjeepaashani paredzeets, konmiskaak un arii, manupraat, paarskataamaak buutu, ja to printeetu ar uzstaadiijiumu, ka uz 1 A4 lapas ziprinteejas 2.dokumenta lapas. Taatd, sanaaktu tikai izteeret 75, nevis 150lpp. Kaa tad! Izlaidu vienu testa lapu, lai paarleicinaatos, ka uzstaadiijums ir pareizs. Sapriecaajos uns ava apriekaa palaidu printeeties visas 150lpp parastajaa veidaa, nevsi plaanotajaa. Taa kaa printeris man neatrodas blakus, ta dsavu kljudu pamaniiju tikai tad, kad saaaku domaat, ka paaraak ilgi taas lpp drukaajas :/

Vispaar aarkaartiigi neumaniiga esmu. aarkaartiiigi dikti.
Toties man ir gandriiz puskilograms shokolaades konfekshu, kuras pa vienai vien tiek lociitas iekshaa. Un riit man buus telefons atkal. Laikam jau tas Nokia 6610i, ja vein nemainiishu domas. Un veel riit man COSMOS koncerta apmekleejums Ventspilii. Njam. Buuushu atkal maajaas, Talsos, sen nebuutajaas.

Jo vairaak laisk iet, jo vairaak domaaju par to, ka kaukad gribeeshu atgriezties uz dziivi Talsos. Gribeetu kaut vai uzreiz peec izgliitiibas ieguushanas. Redzees, kaa dziive iegroziisies. Bet es labraat veeleetos dziivot un straadaat Talsos. Vieniigais, kas shobriid attur paarvaakties back to Talsi ir fakts, ak tu rnebusu tik daudz jauku un draudziigu cilveeku, kaadi shobriid ir ap mani Riigaa. Un veel - man ir bazhas par vecomati, kaa buus, kad ivnja aplisk viena savaa maajaa. Kaa nekaa, krussteevs ar septembri brauks prom no Latvijas. Bet tad jau es veel buushu Riigaa. A veelaak? vai nesanaaks, ak buushu piesaistiita tai maajai? Kaut gan - kaapeec man, mazbeernam, buutu jaauznjmas atbildiiba, ja ir divi pieaugushi, speekpilni deeli? :)
 
 
( Post a new comment )
[info]zilene on December 16th, 2004 - 12:36 pm
ibicik, pameegjini man tik uz talsiem maukt prom. vot sadziedaashos ar tavu vecomammu un pa nakti kalsim tev atriebibas plaanu. bee :P
bet jaa, neuzmaniiga gan tu esi!
(Reply) (Link)
[info]zilene on December 16th, 2004 - 02:38 pm
un veel kas! - man it kaa izpaliek viss pasaakums shodien, un Dachux taa kaa aicinaaja aizbraukt pa bodeem pavazaaties un kaadaa kafuuzii paseedeet. Taa pirmaa dalja man ne sevishkji, bet otraa viennoziimiigi man iet pie sirds. Ja gadiijumaa gribi uz atvadaam saskrieties, tad vareetu vienoties kopiigaa dziesmaa. Ja kas, tad dod zinju manu telefonu zini.
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on December 16th, 2004 - 02:44 pm
eee, tu veel te?
es shodeint ieshi ka areiz emsu nolemeusi ap bodeme pavazaaties. un ljoti labraat ar kjusm apveintotos!
es varu kaut vai peec pusstudn as!
(Reply) (Parent) (Link)