10 December 2004 @ 09:18 am
 
Es nesaprotu, peec kāda principa šitajā skolā aprēķina algu. Šodien piemēram saņēmu gandrīz uz pusi vairāk nekā pagājušomēnesi. Jeb šomēness ir klāt arī par decembri? Njiko nesaprotu, bet ir ok. Nesūdzos. Žēl tikai, ka projektora joprojaam nav. Esot atvests, bet izrādījies, ak tas nederot šīm telpām, neatbilstot kaut kādiem parametriem. Mūsdienīgie projektori esot pielāgoti konkrētām telpām un kvadratūrām. Hvz, kau kā jocīgi izklausās.

Pirmās divas stundas man ir pie 10tajiem. Klasē vispār kopā ir tikai 4 cilvēki. Un šodien nav atnācis neviens. NJa. Būtu es arī ilgāk pagulējusi. :D

un jaa, var kaads uz sitiena kaadu proksi pateikt? Man te chats hvz kapeec neiet.
 
 
( Post a new comment )
[info]arch on December 10th, 2004 - 09:38 am
Sorrum, ar proksi nevarēšu izpalīdzēt (šādos gadījumos jau labāk ir tas tur.. nu jā - lāmais arch aizmirsa kā saucas tas, kas Tev vajadzīgs :D), bet labāk pastāsti kur Tu tagad māci un, kas ir galvenais, KO? :)
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on December 10th, 2004 - 10:24 am
Nuu, ITrisinajumso, kaa jau laikam zini, vairs nestraadaaju. Tagad katru piektdienu pasniedzu informaatiku biznesa un vadiibas privaatvidusskolaa. Tiesa gan, manuprat man te kā pa celmiem iet, bet gan jau buus ok. Un paareejaas nedeeljas dienas straadaaju DZC (www.dzc.lv).
Un galvenasi ir patika dariit darbu. Prieks par to! Vai ne? ;)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]arch on December 10th, 2004 - 02:39 pm
Nu par ITRisinājumiem jau diezgan sen jau zinu, jā :) Hmm - jebkuram pasniedzējam sākumā iet kā pa celmiem un visiem kā vienam aiziet tā lieta labāk:) DZC man bij jaunums, bet pati pareizi pateici - galvenais ir patika darīt darbu! Prieks, klau, par Tevi!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on December 10th, 2004 - 04:38 pm
jee ;)
(Reply) (Parent) (Link)