09 December 2004 @ 11:49 pm
 
Tad nu taa, realitaaes shova "phoenix maacaas linux" veerotaaji. Esmu uz doto momentu izdariijusi izveeli par labu Slackware. Godiigi sakot man tikai shodien pieleca, ko noziimee distributiiva. Atceros, ka sen atpakalj biju meeghinaajusi iztaujaat , ja nemados, endrju, veezi un pat bijusho shefu Jani, kas ir tas par zveeru - distributiiva. Toreiz njifiga neko nesapratu, kaukaa paaraak neskaidri viss skaidorjums likaas. Tagad , kad pati to esmu sapratusi, nekaadiigi nevaru iebraukt, kaapeec vinji man tik sarezhghiiti to skaidroja? Viss izraadaas ir daudz vienkaarshaak nekaa biju iedomaajusies.

Majaas veel uzzinstaleejusi sho zveeru neesmu, ir tikai darbaa vienu kasti man chalji sagaadaaja uz kuras var kauko muukjiizeet. Tiku liidz Slackware installaciijas beigaam. Jaasaka, ka ta sbij kaa divus pirkstus apchuraat ;D Varbuut taapeec, ka bija blaksu cilveks, kas forshi visu paskaidorja, kam tas un kam shitas suudinjsh domaats. Baigi ok,es teikshu. Ja riit neaizdoshso uz to pirti, tad rit arii maajasa uzzinstaleeshu. Izraadaas, ka veel sho to no komandaam pati atceros, vaardu sakot man neiz pirksti kjerties kaat. Bet shoavkar nevar - jaabrauc uz skolu beerneim atziimes riit izlikt. Un ja tagad neieshu guleet, tad atkal nepiecelshos ;D

Un jaa, nez kapaeec, bet mani vilina tas FreeBSD velniņš. Tikai esmu iedomaajusies, ka tas ir kaukas daaaaudz gruutaaks un taa... ka taa ir taada kaa naakamaa pakaape it visaa. Turklaat nez kaapeec man ir radies priekshstats,k a visrinjkjii shobriid ir vairaak linuxveidiigo, ne bsdveidiigo cilvekeu. Tad jau labaak pajuuzot un saprast riktiigi kaa ko dariit linuxvidee, ja jau pat koleeghis ir linuxists unt urklaat pavsiam atsauciigs linuxists! Vsipaar reeciigi, kad vakaraa instaleejaam uz taas kastes slackware, paarejeie dzheki no tehniskaas nodaljas ik pa briidim pienaak, paskataas, shiem interesanti, uz reeku rauj, ka es gribu iemaaciities linuxi ;D Nekas, nekas, izmantosim sievishkjigo vaajumu un nekautreeshos izmantot vinju labo sirdi un padomus! Un tad es buushu guuuudra ;D

Vispaar nesaprotu, kaapee ctas FreeBSD vilina. Vai tieshaam tapaeec, ka man nosaukums patiik un tas velninjsh smukaaks par pingviinu shkjiet? Kaut gan nebriinos, es tak esmu tikai sieviete.
 
 
( Post a new comment )
(Anonymous) on December 10th, 2004 - 03:09 am
jūs vairāk nestrādājat tai firmā vai arī priekšnieks vairs nav jānis?
jāzeps
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on December 10th, 2004 - 09:23 am
es vairaak nestraadaaju tajaa firmaa ;) Man tagad ir veselas 2 citas darbavietas.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]jazeps on December 10th, 2004 - 09:32 am
ai kā viss mainījies. andris un marta vismaz vēl turpat strādā? tagad tu esi skolotāja. tas ir forši. es arī kādreiz biju skolotājs. tagad es tikai vadu programmēšanas pulciņu. ko tu māci?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on December 10th, 2004 - 04:40 pm
andrsi straadaa veel. marta nestraadaa. vinja pirmaa te vairs nebija. Es esmu informaatikas skolotaaja piektdienaas. paareejaas nedeelasj dienaas sakitos maaciibspeeks ieksh DZC (www.dzc.lv), bet reaali shobriid esmu "paardota" Baltai.
(Reply) (Parent) (Link)
anti: dūda[info]antikrists on December 10th, 2004 - 10:46 pm
marta nestrādā nekur + vēl pārvācās uz liepāju.
maita tāda!
(Reply) (Parent) (Link)
efix[info]efix on December 10th, 2004 - 10:08 am
Imho, FBSD uzinstaleet ar nav nekas sarezhgjiits + Xus uzlikt.. man gan bik naacaas pakjimereeties (liikas rokas), bet gala rezultaats sanaaca ok ;)
(Reply) (Link)
Mastermind[info]regensy on December 14th, 2004 - 05:50 pm
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on December 14th, 2004 - 06:13 pm
paldies par linku :)
(Reply) (Parent) (Link)