02 December 2004 @ 08:43 pm
 
ja nu kāds cenšas mani sazvanīt, bet tas viņam nez kāpēc neizdodas: man šobrīd telefona nav. Taa kaa juusu meeghinajaumi ir veltiigi. jaa gan. Bet vislielākasi mīnuss telefoa neesamībai ir modinātāja neesamība. Grūti tā - bez. Labi, ka darbā nav striktā laikā ja'būt. Tā ka'ir ok. Bet rīt jābrauc uz skolu un tas gan ir čābīgāk. Un modinātāju visu laiku nevaru atcerēties nopirkt. Nu nekas, ceru to rīt izdarīt, ja vien atkla melns kaķis pār ceļu nepārskries.

Izgāju no darba un nolēmu doties ar kājām pāri vanšu tiltam - domāju, tā kā tā noteikti vēl visur sastrēgumi. Eju, līst/kriit smalks lietutiņš un visapkārt sniegs. Druksu tāda nesabalansētībs sajūta. bet man patika - nemaz neslēpos no šī slapjā, krītošā ūdens.

Sapņoju sapņus ar piepildījuma sajūtu.

Neprotu pieprasīt samaksu par savu darbu. Man tā naftas truba kartē jāiezīmē. Bija teikts, ka dabuushu 200Ls. Bet tas bija daudz par maz - kaut vai skatoties tikai pēc tā, cik darba stundu tur esmu ieguldījusi un cik ļoti uzmanīgs, acīm sasprindzinošs darbs tas ir. Uz jautājumu, cik tad es gribu, speeju vien pateikt vismaz 350Ls. Visdraņķīgākais ir tas, ka es neiznu, cik tāds darbs ir vērts un cik klietns samaksā firmai kopumā. Tātad varbūt es mierīgi būtu varējusi teikt kaut vai 500ls. Un tas būtu bijis tikai kaadi 10% no visas summas? hvz.

Vispār līdz 27. decembrim sākot no šīs naktsman atelpas nebūs. Būs jāstrādā arī pa naktīm - lai to karti pabeigtu. :/ Domāju ieiet aptiekā un noskaidrot, kādus vitamīnus man šo laiku padzert, jo es skaidri zinu, ka nespēšu vnk tikai uz saviem spēkiem balstoties izturēt šo laiku. Turklāt mani biedē mana sirds - es zinu, kā viņa uzvedas, ja nav dabūjusi naktī gulēt :/

Vispār man uzmetas zosāda, līdzko jāiedomājas par Itrisinājumiem. Toties no tiesas ar prieku dotos uz DZC. Kaut gan pieļauju iepsēju, ka arī pēc 2gadiem DZC man nepatiks. Šodien kāpjot uz 3stāvu ieodmājos - kā tas būtu, ja es strādātu vienā un tajā pašā vietā gadus 10 un vairāk?

Meitenei, kuru pieņēma Vilcāna vietā - Laurai, pamanīju roku vienās rētās, bet varbūt tas bija sadzijis smags apdegums? Jo rokas āda bija ļoti sakropļota. Tā kā redzēju roku tikai mirkli, tad pieļauju iespēju,ka nebija tik traki, kā es atceros, bet vienslga, tur nav kaukas riktīgs. Godīgi sakot, es nemaz nezinu, ko viņa dara. It kā ir zem nodaļas Serviss. Vilcāns administrēja, viņa arī? Nu nez, man tur nav nekādas saistības.

un jā, es īsti nezinu, kāds ir pilnais nosaukums manai current mūzikai, bet man atkal tāda ir vajadzīga. Es nezinu, kā jums, mani tā uzlādē.

un jaa, atkal kaukas par teemu darkz un es: shoreiz pingvix liekas, ka mees buutu labs paaris. jeb taa bija ironija? hvz. vnk es tak esmu mieriigais teels, arī fašisms man nav tiuvs, un tā industrial(?) muuzika arii nee. Turklaat vispaar jaabriinaas, kur taadas domas var rasties cilveekam, kurš mani tikai 2x redzejis! un muus abus kopaa laikam 1x uz 5min kaukaadaa sen sen, ja pats vispār vēl atceras. Bet varbūt fakts par to salsu, kurš gan vairs nav aktuāls? vnk, manuprāt, tik pretējus cilvēkus ieodmāties salikt kopā! ai, ej nu izdibini cilvēku domu gājienus. patīkami, ka kādam ar kauko asociējos. tātad mirusi nesmu ;)
 
 
Skan: apocalyptica feat sandra
 
 
( Post a new comment )
Del: kakjis2[info]lietus on December 2nd, 2004 - 09:23 pm
tev jau bij tas asociaaciju poolis :D
(Reply) (Link)
[info]jerrym on December 2nd, 2004 - 09:23 pm
iespeejams, shii?
Apocalyptica feat. Sandra Nasic - Path Vol.2
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on December 2nd, 2004 - 09:32 pm
ja, taaa ir taa. :)
vinjiem tikai viena dizesma ar feat sabdra ir jeb tu uzminejei?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
anti: atkal es[info]antikrists on December 2nd, 2004 - 09:35 pm
imho bij vēl viena, bet es neatceros nosaukumu. tak pajautā gūgles tantei :)
bet šī ir tā populārākā, manuprāt.

ā, vo. laikam Seaman vai kaukas tāds vēl bija.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]jerrym on December 2nd, 2004 - 09:37 pm
da nee
guuglee apstiijos
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on December 2nd, 2004 - 09:38 pm
juus abi 2 ar anti gan neesat slinki
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]jerrym on December 2nd, 2004 - 09:39 pm
bet reti :D
(Reply) (Parent) (Link)
[info]arch on December 2nd, 2004 - 10:35 pm
Paspiežu Tev roku! Es arī nekad to neesmu mācējis.. diemžēl. Bet jāmācās. Baigi grūti, bet jāmācās.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]arch on December 2nd, 2004 - 10:36 pm
Nu par naudas prasīšanu pēc padarīta darba es domāju.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on December 2nd, 2004 - 10:45 pm
mhm, sapratu!
gan jau peec paardesmit gadinjiem, kad buushu ievingrinajausi muti un pratau shai jautajaumaa, ies labaak. Un tev arii! ;)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]arch on December 2nd, 2004 - 11:15 pm
:) Pārdesmit .. hehe :D
(Reply) (Parent) (Link)
jūnija lietus / augusta lapas / septembra atmiņas: sarkans1[info]special_k on December 3rd, 2004 - 09:58 am
Turies! un rij labi daudz tās šaibas!
(Reply) (Link)
Atslēga[info]sabbath on December 3rd, 2004 - 10:24 am
Nesadedz.. Vai arī sadedzini mani līdzi...
(Reply) (Link)