07 November 2004 @ 07:51 pm
 
vārdi izvaro. un dažreiz spēks nozīmē cīnīties klusējot. cīnīties bez vārdiem. kāpēc liekas, ka cīņā jābūt vārdiem, solījumiem, apliecinājumiem? varbūt būtu bijis tikai jāpaiet maliņā un jāpagaida. un atgriezīsies taureņi. Bet visu zureiz, kā karstu putru strēbt... iznāk vien čiks un apdedzināta mēle, lūpas, dvēsele, kas baidīsies.

pārāk augsts tas goda pakāpiens, lai uzkāptu un stāvētu man līdzās. Kāds cilvēks sen teica, ka esmu ārkārtīgi egoistiska, patmīlīga, ar šausmīgu raksturu. Skan pabriesmīgi, ne? Man toreiz sāpēja. tagad es preicājos. tas nozīmē, ka nesalūzīšu kaukad kaut kādu sīkumu dēļ.

es esmu bijusī meitene un nevajag man stāstīt lietas, ka liek asiņot sirdij. jo es nevaru vairs būt tev labākais draugs, kuram var stāstīt sāpes par bijušo meiteni....jo es esmu tā meitene un man acīs asaras ir tāpat kā tev... ļauj iet! un ja liktens būs lēmis, mēs tiksimies, bet tagad ļauj man iet! laiks, atsattums... es zinu, tas sāp. mums ir vecums, kad varam izveidot savas skaistākās atmiņas par jaunību, radīt stāstus, ko stāstīt mazbērniem, bet... es negribu piespiesties. Labāk zuadēt gadus un tad iegūt patiesumu, nekā tagad skaistu atmiņu dēļ kroplot savu dvēseli.
 
 
Skan: Enigma - Why! ...
 
 
( Post a new comment )
[info]outlawz on November 7th, 2004 - 09:33 pm
jedritvaikocinj, man ir taapat :/ iznjemot beigas. tur gan es tev nepiekriitu.
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on November 7th, 2004 - 09:54 pm
a par beigaam - godiigi sakot nezinu ir taa vai nav. domaaju taa, vai nee. kursh varints ir pareizais. ceru, ka shis. a ja nu nee. labaak nedoamat, buus purvs veel dziljaaks.

buutu ideaali ja saprastu, ak nepieciehsams laiks, lai saliktu ap paluktinjiem pati savas emocijas.

//vispaar manupraat visrinjkjii cilveeki ir sapinushies attieciibu mezglos
(Reply) (Parent) (Link)