06 November 2004 @ 01:48 pm
dziedaasim barinjaa  
:)))
Šodien uzgāju vienu vecu savu mūzikas listi. un jā, atceros, savā laikā daudzas jo daudzas reizes tika drillētas šīs melodijas. Un sagribējās pastāstīt. Bet pārdomāju. Iesāku te rakstīt visas dziesmiņas un tā.galu galā darīšu savādāk: minēšu vien izpildītājus, kuriem pieder man patīkamas dziesmas. Ja minu vienu izpildītāju tas NEMAZ neozīmē, ka man patīk arī pārējās visas viņa dziesmas. tā ja:
latvieši: Mirdza Zīvere, Līvi, Ance Krauze, Credo, Menuets, Prāta Vētra, Fomins&Kleins, ROkopera "Kaupēns", Rokopera "Lāčplēsis", felisk kjigleis, Jumprava, r.a.p., Opus Pro, Tumsa (viņu vecās dziesmas)
foreigni: Nana, Everlast, Enigma, DIDO, MyleneFarmer, Seal,ATB(?), Bi-2&Chicherina, Bi-2&BrainStrom, Zemfira, Linda, Diana Gurckaja (2 dziesmas), Joe COcker, 2003 DeVision, down low Apocalyptica, Rammstein, Theatre of tragedy, Nightwish, Pink Floyd (kaukādas 3 dziesmas), Tic tac toe (1 dziesma), linkin park (2 vai 3 dziesmas), TaTu (jee, arii shiis meitenes! :) Pateisiibaa shisi dziesmas ir atminju un emociju fona dziesmas)

patiesībā sanāk, ka tas izpild;it;aju loks ir dikten plašs. Vieglāk laikma būtu ja es teiktu, ka man patīk gandrīz no katra izpildītāja pa vienai dziesmiņai vismaz. Kaut gan nē.. tei visi tehno, coori, hardcoori, melnie, black un kas tuk tur veel nav... tie gan man nepatiik. E slaikam esmu rozaa popsiipokemons. bet nu, ko lai dara, ja ir stilaa buut melnam un depresiiva, bet esmu rozaa un puukaina. kaa tad ;D

Vienu no šīm visām, kuru visticamāk neesat dzirdējuši, iedodu jums arī novulkt - velkat te. Patiesībā tā man gribot negribot izraisa smaidu, un kājas grib kauko tirināties. Reiz jau biju viņu te noreklamējusi, bet tas bija sen.

patiesiiba amna jau dikti patiik latvieshu izpildiitaaji. nu nevsi taadi kaa "zeļļi", bet taadi kaa nu musu vecie gabali un rokoperas. daudz jau ko te veel neuzksaitiiju, bet mana doam jusm ir skaidra, turklaat lejaa virtuvee dziest zupa!

ak jaa un veel tak šī te eirotrip(?) dziesmiņa :)) lipīga bez gala :)
 
 
( Post a new comment )
In the mind of genius[info]genius on November 6th, 2004 - 06:50 pm
Scotty doesn't know ... ;))) toč baigi lipīga
(Reply) (Link)