02 November 2004 @ 04:18 pm
 
aaargh... atkal pusdienu vazaajos mekleedama kurpes uz sameeraa zemu papeedi, bet tomeer ar papeedi. kapeec? jo riitdien jaaiet uz pirmo salsas nodarbiibu. Nu nez, ka atur buus. Nu nez nez. Taa salsa, kas ir filmaa netiiraas dejas2 ir ar kubieshu virziibu, bet shite it kaa normaalaa vai maisiigaa salsa. hvz. ZInu tikai to, ka neavreeju atasrt taas kurpes! viss piebaazts ar vainu vecenju variantiem, vai arii ar ar augtiem appeezhiem. SMukas jau taas kurpiites, smukas, tikai pasneidzeeja piekodinaaja, lai nav augsti tie nolaapiitei papeezhi! Ok, kauko atradu. tagad staigajau pa maaju, meeghinu ievalkaat. ek... taa ir, kad visu vasaru prakstiski nostaigaaju kaukaados bot/kedveidiigos apavos, atgad nav ko no ksapja izvilkt. Un taas, kas man jau bija, arii ir uz laikam paaraak augsteim papeezhiem.

un veel diizelis! shoriit no riita negaaja nets. zvanot uz paliidziibas taalruni, atbidleeja automaatiskasi atbildeetaajs vai kas tur, kas informeeja, ka shobriid esot probleemas un nets, cermas, buushot back peec paaris stundaam. Atgreizos no kurpju mediibaam, ap 14:00 un neta nav! weeee. nu ja nav, nav. kameer man apnika gaidiit. pazvanu atkal uz to palidiziibas taalruni un shofreiz nav atbildeetaaja, shoreiz ir Agrita pie taalrunja un man paskaidro, ka man esot jaapaarstartee modems!!! WTF? un es shitaa buutu vareejusi veselu nedeelju noseedeet, jo no kurienes lai es izrauju faktu, ka ir jaapaarstartee modems, ja no riita ir bijushas probleemas ar maajas dsl leitoaaju internetu? grrrr. :))))) nu lai vai kaa, viss ir ok. tikai kaajas spiezh. ceru, ka taas kurpes paliks normaalaakas, savaadaak... nez ;>

//starp coitu, vai tad man ir modeems? man likea ska man ir starbrige. bet lai vai kaa, es sapratu, ko Agrita gribeeja teikt :)

//krusteevam ir forshs muuzikas atsaknjotaajs, kursh nenjem pretii piraatiskus diskus! nabadzinjhs.... ;D
 
 
( Post a new comment )
ee: es[info]ee on November 2nd, 2004 - 04:21 pm
es arī gribu salsu..
(Reply) (Thread) (Link)
GUTEN TAG[info]darkz on November 2nd, 2004 - 04:33 pm
daudz gribi, bļe
(Reply) (Parent) (Link)
efix[info]efix on November 2nd, 2004 - 04:38 pm
Tev ir modeems ;) DSL modeems. :]
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on November 2nd, 2004 - 05:42 pm
khmz, pirms tam es neredeeeju tev shite koemntu un iepoustejeu tavaa zhurnii
//man laikam no kurpeem acis miglojas! ;D
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
efix[info]efix on November 2nd, 2004 - 09:21 pm
Laikam gan ;))

Man vecajaa liigumaa bija ierakstiits Siemens kaut kaads. Vinji vienkaarshi firmu raksta tam DSL modeemam ;))
(Reply) (Parent) (Link)