23 October 2004 @ 12:55 pm
 
"Nedomā ar to, kas ir. Nedomā par to, kā tev nav."

Mhm. Labi vārdi. Vnk dzīvo. Saskaņā ar sevi un pārējo. Un tad arī būs viss, ko tev vajag. Jo tās jau ir tikai mūsu iedomas, vēlmes, ego, kas liek kaut ko gribēt. Aizmiglotām acīm, kā piena plēvēm virs atdzisušas zupas. Gribam gribam, ieprasam. Mocamaies un mocam citus, tikai tāpēc, ka musm šškiet, ka mums vajag to un to un vēl arī to. Pilna'm kabatām. Jūras oļu pilnām kabataām...l'diz audums neiztur svaru un vis sizbirst. paliekamēs tādi - vējainā jūras malā saplīsušām kabaām un oļiem pi ekājām.

ja kaut kas nedodas rokā, tātad vaig savādāk. Savādāk domāt, just, dzīvot, cīnīties. Savādāk. Ne viss ir melns un balts. Un ne viss sastāv tikai no viena stūra. Ne visam ir tikai viena puse.

Nedomā par to kas tev ir, bija, varēja būt, būs. Kam sevi noslogot ar to? Elpo uz priekšu. Dzīvo šo mirkli. ja ko vielies - mēģini iegūt. Ja nesanāk - atkapies un meklē citu caurumu kā iekļūt tīkamajā dārziņā. ja nekādīgi nesanāk - Vvrbūt atpūties, atkāpies, padari citus darbus un tad mēģini vēl. nevis izvirzi savu vēlmi kā vienīgo dzīves jēgu. Jo tad, ja šī vēlme nepiepildīsies, būs zudusi jēga dzīvot. Un uz tik nedrošiem ieguldījumiem, savu dzīvi tā kā nevaidzētu veidot, ne?
 
 
( Post a new comment )
[info]blame on October 23rd, 2004 - 11:25 pm
man truukst vaardu, bet gribas izgliegt...
sitas ir tik labo pateikts...tas ir tik labi uzrakstiic....tas lika apdomaat...
(Reply) (Link)