01 March 2004 @ 07:03 pm
 
Man shodien ir muzichkiigs noskanjojums.
Biju aizgaajusi uz to radio NABA. Izraadiijaas ka pusstundu biju norunaajusi, a pashai bija taada sajuuta, ka raidiijums ilga tikai minuutes 15.
It kaa biju teikusi nedeelju atpakalj darba koleeghiem, ka esmu uzvareejusi tajaa konkursaa studentu students un buushu tajaa raidiijumaa, bet no tiesas domaaju/cereeju, ka vinji buus to aizmirsushi. bet ne vella. Parkaapjot paar kabineta slieksni manaa virzienaa metaas visaadas vaardu bumbinjas :)
Es samulsu. Vairaak nekaa tieshajaa eeteraa. Un vispaar man ir taada sajuuta,ka tur sarunaaju kaut ko ne taa. Kaut ko par daudz, par atklaatu. paaraak ne taa, kaa vajadzeetu, lai buutu ok.
Darba koleega gan teicaas, ka tie raidiijuma vadiitaaji esot izklausiijushies vairaak samulsushi nekaa es. It kaa es vinjus buutu noshokeejusi. Es nez. Aatraak veelos dabuut to ierakstu un noklausiities pati. Bail bikinj pat ;)
Un jaa ar to jau nekas nav beidzies. Tuuliit buus 2aa tuure - intervija LU aviizei. Atkal kaads gribees mani patasiit nopietnaaku nekaa ir patiesiibaa?
***
Un vispaar - tur runaajot, sapratu, ka esmu pamatiigi garlaiciiga palikusi, saliidzinoshi ar to, kas bija pirms gadiem, nuuu, vismaz 2iem :) Varbuut taapeec pateicoties peedeejaa laika gruudieniem juutos it kaa saaktu ko mainiit. Nedaudz vardarbiigi pret apkaarteejo vidu. varbuut paaraak asiem liidzekljiem, bet taadeejaadi sanaak nopleest to iesuunojosho apvalku.
 
 
( Post a new comment )
[info]jerrym on March 1st, 2004 - 07:19 pm
kāda īsti tā intervija ir?
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on March 1st, 2004 - 07:38 pm
sviestaina. Uzdod kakaadsu jautajaumus un tu runaa.
nekaa iipasha, nekaa taada, kas aizkjeertos atminaa
(Reply) (Parent) (Link)
[info]pinkbounceme on March 1st, 2004 - 07:26 pm
:) avīzē es domā viņ vairāks reizes pārdomāt, ko likt iekšā.
lab ka bij tiešais ēters :D
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on March 1st, 2004 - 07:33 pm
jee jee jee
tu tomeer panjeemi sho smuko userpicturi ! :)
(Reply) (Parent) (Link)