14 January 2004 @ 08:24 pm
Es un snovs  
Šodien bija mūsu firmas Ziemassvētku/Jaungada tusiņa busiņa otrā daļa - sportošana svaigā gaisā. Braucām no rīta uz Žagarkalnu, ar domu slēpot.
Braucēji: es, [info]antikrists, endrju alias [info]devdeath un šefs.
Sagatavotības pakāpes:
es - pagājušajā gadā reiz ar slēpēm pa Baldones kalnu braukāju
[info]antikrists- dziļā bērnībā ar mazām slēpītēm bik šlūkājusi, bet vispār iemaņas ar plēves braukšanu no Kronvalda parka kalniņa (tas, kurš aiz pieminekļa)
[info]devdeath- nekāda
šefs - liela. Pat pa Alpiem dragājis

Bet kā gadījās, kā ne, izdomājām, ka brauksim ar dēli. Vārdu sakot mācīsimies snovot. Šajā ziņā visi no mums bija apaļas iesācējnulles. Vienīgi šefs bija netā palasījies www.snovboardabc.com. Gribējām ņemt instruktoru jeb tīčeru, kā es saku, bet nebija jamā uz vietas :/
Rezultāts:
It kā sākām braukt uzreiz no lielā kalna (es ar šefu), bet [info]antikrists un [info]devdeath kaut kā par drošāku vietu tomēr uzskatīja kalna galu, tāpēc pārvācāmies visi uz Skolas kalnu, kas bija daudz daudz lēzenāks, attiecīgi neinteresantāk, jo manis pēc es varu krist reizes 100, ka tikai ātrums :D Vienreiz nokritu tā, ka nevarēju piecelties, viens slēpotājs pieslēpoja, lai apjautātos, vai viss oki, bet es viņam pat atbildēt nevarēju, tikai neartikulētas skaņas izdvesu (nevarēju parunāt, dziļi ieelpot, nezinu kāpēc tā, bet atgāja pēc kādas 1min), turklāt sajūta, ka viss krūšukukrvis būtu saspiedies, vēl tagad tāda jocīga sajūta. Bet vispār mums visiem gāja tā:
Es - kā uzkāpu uz dēļa tā tas sāka slīdēt riktīgā ātrumā un apgāzos. Pirmais nobrauciens no lielā kalna pagāja krītot, tiaki 1/4 normāli noslīdēju ;D Tomēr otrajā nobraucienā jau pieleca kas un kā jādara, kā rezultātā dēlis klausīja labāk un vispār uz beigām mans jau tīri labi brauca, nekritu un mācēju zigzagā braukāt un lēni un ātri , arī bremzēt, bet ne vienmēr kalna pakājē mācēju apstāties līdz galam nenokrītot, tas pats nobraucot no pacēlāja - vai nu uzreiz pa kalnu lejā (kā man likās vissakarīgāk un loģiskāk), vai arī uz dibena gāžoties lai apstātos un noturētu līdzsvaru.
[info]antikrists - no llielā kalna nebrauca, tikai no lēzenā. Bija pavisam sākumā sabijusies (imho), bet nemaz tik traki nebija, kā sākuma pari prognozēja. (Sīkāk viņas žurnālā noteikti būs apraksts)
[info]devdeath - no lielā kalna nobrauca 1reizi laikam un paziņoja, ka vairs nebraukšot vispār. Šādi paziņojumi kopumā izskanēja laikam 3 reizes. Mājās iepriekšējā dienā man tika stāstīts, ka slēpošana un laikam arī snovošana nu sniega sporta veida nav priekš viņa, nepatīkot un tā. Uz kalna arī teicās, labāk būtu programmējis, nekā te mocījies. Tomēr zaķis kaķis savas domas mainīja un šobrīd par šo pasākumu ir tik pat apmierināts, kā es. TIkai nu... guļ mājās un nevar limonādes pudeli noturēt rokās :D
Es par šiem ziemas priekiem esmu sajūsmā, beidzot tiku svaigā gaisā un tādās aktivitātēs, turklāt uz firmas rēķina :) Patiesībā, ja kādam ir mašīna un patika braukt uz kalniem un ja ir brīva vieta, laipni lūdzam paņemt mani līdz ;D
 
 
( Post a new comment )
[info]mikish on January 14th, 2004 - 11:18 pm
Dziļi jūtu līdzi zaķu kaķim. Vai tad ir tik traki, ka limonādes pudeli nevar noturēt rokās... [info]mikish gan ziemas priekus pagaidām izbauda savādāk http://journal.bad.lv/~mikish/10251.html?mode=reply
(Reply) (Link)
[info]pinkbounceme on January 14th, 2004 - 11:40 pm
:)
laikam jau visiem ir vienādas sajūtas braucot 1mo x ar dēli.
man bij' līdzīgi kā endrju, biju piekusis līdz bezspēkam un škrobojos, ka nebraukšu, nebraukšu es vairs no kalna ar dēli, bet tagad gaidu, kad begsies sesija un būs brīvāks un atkal varēs doties uz kalnu.
vienīgi sniegs..
ar bugeli vispār bij bail braukt. labi ja tiku līdz kalna vidusdaļai, stāvot kājas, tālāk sekoja - ar vienu roku, ar abām rokām, tad bez rokām turēšanās un.. viss.. netiku līdz augšai.
(Reply) (Link)