22 January 2003 @ 02:58 pm
 
tā. kompānijā sāk ielāčot pārāk daudz nepazīstamu/nedaudz nepazīstamu cilvēku. atklāti? man nepatīk! es izveidoju cilvēkus ap sevi, ar kuriem e sgribu kontaktēties, bet tagad šie cilvēki sāk pievienot vēl citus, kurus es negribu. ko man tagad darīt?
 
 
( Post a new comment )
[info]skalpelis on January 22nd, 2003 - 03:06 pm
Tu (mēs) paši taču to sākām. Ja ne tās piektdienas, tā būtu mazā karlos+laacz kompānija, kurā būtu par cilvēkiem 10 mazāk... Pēc tam gathor, urašima, esh, karlosa māsiņa, etc. ...
Varbūt tā pirms pāris nedēļām domāja laacz :)
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on January 22nd, 2003 - 03:11 pm
Re:
nezinu, ko domāja laacz, bet es zinu, ka šobrīd tas sāk notikt pārāk plaši un ātri... nebūs vairs tā draudzīguma un mīļuma, būs bars un es vairs nejutīšos labi ar jums. kas savukārt, ehz, neko...
un laikam mani varbūt tā īsti nesapratāt. es, lai arī varbūt jautra (?), tomēr mīlu mazas un ciešas kompānijas
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]skalpelis on January 22nd, 2003 - 03:19 pm
Es to sajūtu ļoti labi saprotu. Vispār sāka likties aptuveni tā jau pirms kādām pāris nedēļām. Pagājušās sestdienas naktī īpaši.
Bet, pirmkārt, ir priekšrocība - jauni cilvēki - reiz man stāstīji - dzīvē jāiet uz priekšu, jāsatiek jauni cilvēki, tie īstie, protams, saglabājas (kas arī ir galvenais), un otrkārt, tur vienkārši neko nevar padarīt.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on January 22nd, 2003 - 03:24 pm
Re:
var
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]skalpelis on January 22nd, 2003 - 03:35 pm
OK, varbūt pat, ka var. Bet nav garantijas ka tas nepavēršas pret tevi pašu. (Vispārināti, neattiecinot uz konkrēto situāciju)
(Reply) (Parent) (Link)