PEpijas veranda - Rīgas svētki
Augusts 17., 2005
14:28

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Rīgas svētki

Tas melnais puisis kopā ar Ilgu Reiznieci un Māri Muktupāvelu esot dievīgs un noteikti ir vērts redzēt un dzirdēt, bet - jābrauc uz Ziemeļblāzmu.

Es tur neesmu bijusi kopš tiem tālajiem aizlaikiem, kad vēl eksistēja tāds rēgs kā komjaunatne, kura Ziemeļblāzmā rīkoja k-kādu radošās un figviņzin kā vēl nosauktas jaunatnes sarīkojumu. Un vakara noslēgumā (naktī) uz ielas mūs sagaidīja ar akmeņiem un ķēdēm bruņojies vietējo pūlis (vietējo - Vecmīlgrāvja izpratnē). Vēl jo iespaidīgāk tas šķita man, purvciema skuķim, jo biju atvesta man pilnīgi nepazīstamā vietā, bez saprašanas, uz kuru pusi varētu būt vismaz centrs, ja ne mīļās mājas...toreiz arī notika brauciens mājup nobalsotā milicijas bobikā, vairāk piemērots ekstrēmu izklaižu cienītājiem (braukšanas stila, ne puišu dēļ)..bet par pašu sadursmi, šķiet tapa kāds literāri-dokumentāls darbs ar kriminālu piesitienu...

(3 raksta | ir doma)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:17. Augusts 2005 - 14:53
(Link)
Tagad tur gluži tik traki nav, lai gan rajons riebīgs. Vairāk iedzīvotāju, kas staigā ar alus pudelēm nekā bez, un veci dzērāji mēdz kniebt dibenā pat meitenēm, kam savs puisis pie sāna.
[User Picture]
From:[info]zum
Date:17. Augusts 2005 - 15:05
(Link)
Cik mēs neesam blandījušies un klaiņājuši, cik es agros rītos neesmu ar savu pastu drasējusi, neviens man neko nav piesējies, labdabīgos dzērājus izņemot, protams.
[User Picture]
From:[info]pepija
Date:17. Augusts 2005 - 16:00
(Link)
tas bija dikten sen, ballītē vietējos nelaida iekšā, uzbrukums bija organizēts, krimināllieta ierosināta, bija pat jādod liecības milicijā....
bet uz koncertu gan aizejiet :)
Powered by Sviesta Ciba