PEpijas veranda - latvijas fakti
Marts 6., 2012
10:35

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
latvijas fakti
No vakariņu šķīvja mani atrāva durvju zvans un sievietes balss, kas teicās esam Aigars Freimanis no Latvijas Faktiem. Arī vēlreiz pārjautājot, viņa neatkāpās no sava sakāmā, laikam tieši tāpēc viņu arī ielaidu. Šķiet, ka šoreiz vvz kurš tērē naudu galīgi pa tukšo, jo nedomāju, ka vidējais iedzīvotājs tiešām nopietni iedziļinās jautājumos par ASV un NATO ņemšanos pasaulē, izvērtē, vai viņam daļēji patīk vai nemaz nepatīk Angela Merkele, vai, gulēt ejot, vairāk baidās no Irānas vai Ziemeļkorejas atomieroču programmas. Joka pēc pajautāju, vai arī šīs aptaujas noslēgumā būs jautājums par to, cik bieži es mazgājos. Izrādās, ka pavisam nesen vēl tāds jautājums tiešām bijis jāuzdod Daugavpilī, un parasti cilvēki atbildējuši, ka reizi nedēļā. Jautājums no aptaujas izņemts, jo bijušas bažas, ka pie šādām atbildēm ES nelīdzfinansēs ūdensvada rekonstrukciju :)

(4 raksta | ir doma)

Comments
 
From:[info]fedrs
Date:6. Marts 2012 - 11:20
(Link)
Vai nav jauki, ka ka Angela Merkele interesējas par Latvijas iedzīvotāju viedokli!
[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:6. Marts 2012 - 11:33
(Link)
Droši vien tagad gaida rezultātus, katru rītu nepacietīgi lēkā gar pastkastīti, kad vienreiz lielā aploksnē atnesīs rezultātu - 17 procent to Livonijs baur domāt, ka jūs ir frau pa pirmo zort!
From:[info]fedrs
Date:6. Marts 2012 - 11:40
(Link)
Bet tā aptauja par kodolprogrammām izskatās visai nelāgi. Acīmredzot Latvija atkal taisās ieviest pasaulē ordnungu, tikai nevar izlemt, ar ko sākt. Jāsāk gatavoties NBS rekrutēšanas centra plakātu "Vai Tu jau pierakstījies par Aleksandru Matrosovu?!" konkursam.
[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:6. Marts 2012 - 12:19
(Link)
Es ieteiktu sākt ar Ziemeļkoreju. Varētu tur ieviest kārtību, tad izmest loku cauri Irānai un tad uz piektdienas vakar būt mājās.

No Ziemeļkorejas līdz Rīgai baigais gabals tomēr jākuļas, labāk tad no Irānas, tuvāk.
Powered by Sviesta Ciba