Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

as i dream about movies they won't make of me when i'm dead - III

Mar. 31st, 2008 03:13 am III

par kodi.
dundurs uzaicināja kodi uz balli. kode ļoti gribēja izskatīties skaista, un divas nedēļas iepriekš sāka šūdināt kleitu. kode nolēma gatavo kleitu parādīt mušai. muša sāka smieties: 'bet dundurs taču ir akls!' kode nokaunējās par savu muļķību un no bēdām apēda kleitu. dundurs visu balles nakti gaidīja kodi, bet viņa tā arī neatnāca.

par briesmonīti
briesmonītis bija ļoti tramīgs. reizēm viņam no sevis sametās bail. tad viņš mājās iededza gaismu un dungoja savu mīļāko dziesmu. vienīgais veids, kā viņš varēja tikt no bailēm vaļā, bija sevi pārliecināt, ka briesmoņi nepastāv. bet tas katru reizi nācās ļoti grūti.

par dzeguzi

dzeguze zināja, ka visi cilvēki, viņā klausās, lai uzzinātu, cik ilgi vēl dzīvos. tādēļ viņa pavasaros pārkūkoja jēgu un allaž vasarā bija bez balss. vēl viņa allaž zem spārniņa nēsāja pāris monētas, ko nomest tiem, kas viņu dzirdēja, bez maka un neēduši. kūkošana viņai sagādāja daudz lieku raižu, bet dzeguze labi zināja, ka kūkošanu izbeigt ir ļoti ļoti grūti.

par sikspārni

sikspārnis visu pasauli redzēja kājām gaisā. vai arī visi citi pasauli redzēja kājām gaisā. vismaz sikspārnis tā apgalvoja. bet visi teica, ka viņam ir sakāpis galvā. bet sikspārnis neklausījās un svēti ticēja, ka zvaigznēm jābūt zem kājām.

par peli

peles aste bija iebāzta datorā, un viņa jutās piesieta. viņa nekad nesaprata, kāpēc sunīti ved pastaigāties, bet viņu nē. kādu dienu viņai pavisam apnikās un pele aizbēga. tāpēc mazais puisītis izgāja pagalmā spēlēties un sadraudzējās ar mazo meitenīti. pēc daudziem gadiem viņi apprecējās un viņiem piedzima trīs bērniņi ar skaistiem nikiem.

par cilvēkiem

hipiju dvēseles nekad nemirst. geišas nekad neraud. daži nekad nepamēģina to, ko vēlas visvairāk un pārdzīvo ilgāk kā atceras, par ko pārdzīvo. citi nelasa pasakas. vēl citi pazaudē savas krāsojamās grāmatas un aizmirst mācēt izkrāsot. bet viss vienmēr beidzas labi.

(šeit wonderland paskatās pulkstenī un sajūsmināti secina, ka neslikti priekš piecu minūšu domlidinājuma. bet varbūt no rīta liksies citādāk.)

Tags:

3 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]vilkucis
Date:March 31st, 2008 - 02:31 pm
(Link)
man patīk
From:[info]c3po
Date:April 7th, 2008 - 11:19 pm
(Link)
es varu saklakšķināt uz vai jebkura šīs cibiņas ieraksta un man vienalga gribēsies sacīt šo te banālību: ak, ja es būtu vīrietis, es tevī tā samīlētos! :)
un pasaciņas ir uz ūsiņu! priekš piecām minūtēm tas ir pat nepiedienīgi labi!
From:[info]penny_lane
Date:April 7th, 2008 - 11:31 pm
(Link)
banālības silda sirdi;)