Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

as i dream about movies they won't make of me when i'm dead -

Jan. 18th, 2016 12:40 pm 104 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]helvetica
Date:January 19th, 2016 - 01:24 pm
(Link)
ok, es atbildēšu Tev un pie reizes arī extranjero un ceru, ka pie šīs tēmas drīkstēšu neatgriezties.

Pirmkārt, atšķirība starp profesionālu vidi un "uz ielas" jeb neformāliem apstākļiem. īpaša atruna extranjero - es saprotu, ka Tava premisa iekļauj pulsējošu seksualitāti kā katra dzīva cilvēka dabisku sastāvdaļu (attiecīgi, "dabisku" arī "nedabiskajā" darba vidē). Bet, kā iepriekš izteicos, šī premisa var arī nebūt saistoša. Piemēram, cilvēkam var būt dažādas intereses dažādos laikos un vietās un ir absolūti normāli, ka arī veselīgas, seksuālas būtnes nepavada 24 stundas 7 dienas nedēļā domājot un esot gatavi pisties. imho - ir pilnīgi normāli, ka cilvēki darbā, piemēram, strādā un veido komunikāciju ar citiem cilvēkiem, balstoties dažādās citās kvalitātēs, spējās, pārliecībās, kompetencēs un kopējās interesēs nevis meklē pārošanās biedru. Varbūt kādam sanāk apvienot patīkamo ar lietderīgo - lieliski, bet defaultajam settingam būtu jābūt, ka darbā tiek sagaidīts darbs, nevis pišuks.
(tīri domas eksperimentam var pašķetināt tēzi, ka, ja strādā laimīgi precējies un/ vai savam jebkāda dzimuma partnerim uzticīgs cilvēks - extranjero un indulgences arguments neiztur kritiku, ja vien, protams, neiespirālē vēl dziļākā ezotērētībā, ka dzīvs cilvēks, neatkarīgi no sava marital status, ir gribošs pāroties 24/7 ar jebko no pretējā dzimuma.)


Otrkārt, atkārtoju vēlreiz - doma, ka jebkura vīrieša seksuālas izpausmes aplaimo visas sievietes, ir aplama. indulgence, tāpat kā etranjero, ja! Vīriņš, kas ieveļas studijā un noelšas "ooo, kādas smukas beibes" ir neaptēsts lohs, kurš konkrētās sievietes uztver nevis kā individuālas personas, kuras var būt sociāli interesantas, bet gan kā "sievietes" tā stereotipiskajā izpratnē (vāverītes, kas visas grib, pat ja to neapzinās un tās, kas iebilst šādam razkladam, ir vai nu frigidas vai arī feminazi, kas slutšeimo jebkuru atklāti gribošo (LOL)). Varbūt kādai no tā paliek slapjas biksiņas, bet var gadīties, ka kādai nepaliek. Līdz ar ko jēdzīgs vīrietis rīkotos tikai prātīgi, ja nemēģinātu automātiski saslapināt biksiņas jebkurai beibei 50 kilometru rādiusā. Lai gan - ja persona grib būt lohs, neviens nav tiesīgs viņu aprturēt, protams (tiesa, drīkst gan norādīt, ka šāda pašizpausme, iespējams, negūst atsaucību).

Pēdējo tēzi es vēlētos akcentēt īpaši - proti, var gadīties, ka būs sievietes, kuras gribēs "īstus vīriešus" un gribēs vienmēr un visur (darbā, uz ielas, veikalā, mājās), nav problēmu, bet tieši tāpēc, ka būs sievietes, kurām, iespējams, būs arī citas vēlmes un vajadzības, būtu tikai PIEKLĀJĪGI nemaukties virsū ar savu vīrišķību nešķirojot. Var gadīties, ka daudz priecīgākas tās dažas būs, ja nodemonstrēsi kādas citas savas interesantās kvalitātes, ar kurām var interaktivizēties un labi pavadīt laiku.