Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

as i dream about movies they won't make of me when i'm dead -

Oct. 6th, 2015 10:36 am

nav tā, ka džonijam nebūtu līdzīgu lomu, teiksim, rango ir ļoti līdzīga loma. vizuāli šī ir pat visnotaļ kopēta no rango, es pat teiktu.

visādi citādi, tā nebūt nav, manuprāt, ka džonijs spēlē savu mūža lomu vai vispār dara kaut ko šokējošu, vienkārši tik daudz mēslu bijis pa vidu, ka ir atsvaidzinoši, ka viņš neietur savu ierasto pajoliņa flirtu, kas tik ļoti raksturīgs visiem pirātiem. filma ir ok. ne laba, ne slikta, filma ir ok, vairāk tā dvesma ap viņu liek gribēt noskatīties visādus once uponus un krustēvus vēlreiz, vai varbūt es pārspīlēju, visādus departed, teiksim. te trūkst stāsts par apčakarēšanu, mazs tvists ik pa brīdim, kas visu sasviež kājām gaisā, kas tā par gangsterfilmu, ja viss pa lielam ir skaidrs?

*Black Mass, 2015, Scott Cooper


no citām kinoziņām, Welcome To Me (2014, Shira Piven) ir šarmants indie gabaliņš, par meiteni, kas nokāpj no tabletēm, vinnē miljonus un izdomā taisīt tv šovu tikai par sevi, ļoti šizofrēnisku, ļoti skumju un ļoti komisku tv šovu. par egocentriska vājprāta virsotnēm, bez īpašas morāles, bez īpašas jēgas, kas laikam uz beigām sāk garlaikot, bet pirmā pusstunda ir žoklis līdz grīdai un tie neveiklie smiekli, it kā tev būtu kauns kāda cita vietā.

Tags:

1 comment - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]nefolk2
Date:October 6th, 2015 - 11:30 am
(Link)
Welcome to Me vnk spļāviens sejā bipolaritātes diagnozei, bet jā, mīlīgi