Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

as i dream about movies they won't make of me when i'm dead -

Nov. 23rd, 2014 11:52 am

tematiskā lilit. vakar nopirku, lai izlasītu JJ interviju. sen nebiju lasījusi, agrāk nelikās tāds sviests, laikam tāpēc burn your tv & shit. pie sviesta pierod. tagad, kad lasu tikai ziņas, klubu un šad tad RL, tīri smukumam, vienkārši met no kājām. it sevišķi, ja tu iedomājies, ka vīriešu žurnāli būtu piemēsloti ar septiņpadsmit tūkstoš savārstījumiem par tēmu "kā pareizi viņu paturēt, auklēt, audzināt un kniebt".

ko mēs varam šai numurā iemācīties no sofijas lorēnas? nopietni, nevis re, jums raksts par lorēnu, pizģec ku smuka tante vēl aizvien, bet gan to, ka, ja tu esi uzaugusi bez tēva, jāprec veci vīrieši, bet, ja ar, tad tikai jauniņi. vai to, ka krāpt drīkst, bet vajag pa kluso, tad viss būs eleganti. ā, un jāizvēlas, karjera vai bērni. citādi būs daudz spontāno abortu. "zvaigžņu mācības" raksts saucās.

un tad mans absolūti mīļākais raksts par to, ka visas kuces, izņemot tevi.

"sievieti ar citām sievietēm vieno nevis kopīgs darbs, bet kopīgs ienaidnieks. viņas savā cīņā ir gatavas iet līdz galam - līdz sāncenses iznīcināšanai. (..) sieviešu draudzība gandrīz vienmēr ir vērsta pret kaut ko, parasti pret citam sievietēm, kuras izrādījušās pārāk tuvu barotavai."; "kāpēc neiepirkties kopā ar draudzenēm? Jo viņas tev ieteiks nopirkt visaseksuālāko apģērbu no visa iespējamā."; "ja draudzene apgalvo, ka "banāli un vulgāri", tātad jāņem ciet, vīrietim patiks."; "lai uzliktu meitai galvā bezlaulības vainagu, pietiek ar vienu skaudīgu māti, kura formē viņas attieksmi pret vīriešiem."

es vairs nevaru aizmigt, neko arī nevaru padarīt. un man nav draugu. tikai vīrietis, kas tā mīl savu darbu, ka gribas viņam sist pa seju aiz skaudības. bet nevar, jo viņš, loģiski, ir darbā. tāpēc es tagad dzeršu. un vairs šeit neko nerakstīšu, apsolu.

7 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]vilibaldis
Date:November 23rd, 2014 - 12:08 pm
(Link)
trakākais, ka ir sievišķ kas šīs pamācības ņem par pillu
From:[info]zirka
Date:November 23rd, 2014 - 01:03 pm
(Link)
un ka tās ir sievietes, kas to raksta citām sievietēm
From:[info]penny_lane
Date:November 23rd, 2014 - 01:27 pm
(Link)
stulbumam nav dzimuma, kad kāds to reiz aptvers nez?
From:[info]zirka
Date:November 23rd, 2014 - 01:46 pm
(Link)
tas jau skaidrs, es negribēju uzsvērt to, ka (viestura rudzīša balsī) "tikai sievietes ir spējīgas rakstīt ko tādu", varbūt tos rakstagalus rada kādi mākslīgi bezdzimuma rakstagalu ģenerētāji (vienmēr esmu klusībā tā arī domājusi, nu kā "1984", kur avīžraksti tieši tā arī tapa), bet tiēši to, ka sieviešautores, kuras cep tādu "labo padomu" rakstus, tik lieliski pašas rāda piemēru - "esi maita, dod draudzenei sliktāko padomu, viņā noteikti tāpat dara tev, redzi, tā kā es to šobrīd daru ar tevi"
From:[info]penny_lane
Date:November 23rd, 2014 - 02:25 pm
(Link)
ak, tāpēc tas raksts ir tik debīls? tas ir APZINĀTI SLIKTS padoms?

fū, sapratu visu.
From:[info]zirka
Date:November 23rd, 2014 - 02:47 pm
(Link)
nuja :)
tātad, ja rakstā saka "dari tā vai šitā", tad noteikti jādara pretēji, jo padomdevēja (ja tā ir sieviete un vēl izliekas par draudzeni) noteikti grib ieriebt lasītājai :D
From:[info]penny_lane
Date:November 23rd, 2014 - 02:28 pm
(Link)
baigais inception.