24 August 2014 @ 12:24 am
vēl par banošanu  
Es nesen cibas sakarā iedomājos, ka varbūt es te tā mierīgi dzīvoju un sirds par vecām domstarpībām un kašķiem man daudz nesāp, bet, ja nu ir tā, ka kāds ir slepeni banojis arī mani, un es taču to tā uzreiz nevaru uzzināt, es ļoti iespējams to vispār nekā/nekad neuzzināšu, un kā tad es varēšu par to cepties un dusmoties, un saukt to nelieti par nožēlojamu gļēvuli? Es gandrīz apraudājos aiz tā, cik šis ir skumji. (varbūt, ja jūs esat mani banojuši, jūs varētu man pateikt?)

Un vēl es nesen paskatījos, ka esmu banojusi trīs cibas jūzerus, par ko man ir ļoti pamatotas aizdomas, ka tas ir viens un tas pats cilvēks, un tad man liekas tik interesanti, ka cilvēki ir gatavi tā noņemties, lai nāktu pie manis iekomentēt nejaucības, jo anonīmi komentēt te nav iespējams.
 
 
( Post a new comment )
--[info]ripp on August 24th, 2014 - 01:19 am
esmu nobanojusi vairākus cilvēkus. pamatā, jo viņu komentāri manī izraisa negatīvas izjūtas un neparedzās, ka tas mainītos. nu un imho man ir tiesības iztikt bez liekām negatīvām emocijām savā cibā. kam, atkal, imho, nav liela sakara ar drosmi vai tās trūkumu.
nu un otrādi - ja kādam nepatīk mani komentāri, lūdzu. es pat priecājos, ja to nezinu, liekas pārdomas mazāk. bet tā tas darbojas man. nesaku, ka citiem arī vajag :)
(Reply) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on August 24th, 2014 - 01:57 am
es tieši tāpat domāju. :))

vienk. es nekad nebiju iedomājusies, ka kāds vispār baigi uztraucas par to, ka ir banots (jo nu taču pats jau parasti saprot, kāpēc, lai gan varbūt es dzīvoju ilūzijās), un tagad, kad es zinu, ka uztraucas, es domāju, varbūt man arī, kā reiz vajadzētu, jauna izklaide. :)
(Reply) (Parent) (Link)